N95
Re: Nokia N95
Sus sigurnost ne smqtam da pechelq ot telefoni :)))))) a za muju mi sum pochti 100% sigurna che kato mu vidi razmerite shte se grumne, kato vzimam predvid tova che se cupi na razmerite na N93:) Az sushto pusnah sto agenta da go tursqt v Bulgariq, no vseki mi kaza razlichni neshta, eninstvenoto po choveshko kato srok e kraq na tazi sedmica, no hich ne mi se vqrva i za tova pratih parite v Australia, ostavqm ti email, pishi mi za da imam tvoi koordinati.
[email protected]
[email protected]
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:43
Автор: MaxMara
"za muju mi sum pochti 100% sigurna che kato mu vidi razmerite shte se grumne, kato vzimam predvid tova che se cupi na razmerite na N93"
ta N95 e dosta po maluk ot N93.
ne mi se vqrva za toq toelefon.
kakuf gsm 6te puskat prez APRIL moje li pove4e info ?
"za muju mi sum pochti 100% sigurna che kato mu vidi razmerite shte se grumne, kato vzimam predvid tova che se cupi na razmerite na N93"
ta N95 e dosta po maluk ot N93.
ne mi se vqrva za toq toelefon.
kakuf gsm 6te puskat prez APRIL moje li pove4e info ?
Male mnogo zaribeni hora ima za toa telefon ....mnogo se spekulira....ama koi kriv koi prav neznam.....mislq 4e telefona dulgo shte stoi na visoka cena samo i edinstveno zaradi GPS-a.Vijte Motorola A1000 naprimer modela e ot 2004 godina i oshte stoi na 850 lv. zashtoto ima GPS. Nikoi smartphone ne e durjal tolkova vreme takava visoka cena.
Re: OTGOVOR NA NOKIA AUS.
Dear Mr. Valkov,
Thank you for emailing the Nokia Careline.
With regard to your enquiry, please be advised that at this point, Nokia has not released or intend to release a Nokia N95 model.
Please note that our website will be updated periodically with the range of upcoming models.
Kindly log on to: http://www.nokia-asia.com/nokia/0,,82181,00.html?status=new
We thank you for your interest and we hope for your continuous support.
Should you have any further enquiries, or if we can be of any assistance, please do not hesitate to contact the Nokia Careline and speak to any one of our friendly Technical Support Executives on 1300 366 733 between the hours of 8am and 8pm EST, seven days a week. For online assistance, please visit 'ASK Nokia' at our website: www.nokia.com.au
Please help us improve our services by completing the Nokia E-mail Satisfaction Survey from the following link:
www.nokia.com.au/caresurveys
Kind regards,
Pat Selvaraj
Nokia Careline
[THREAD ID:2-1V9JXD]
Kvo pove4e moga da kaja
Thank you for emailing the Nokia Careline.
With regard to your enquiry, please be advised that at this point, Nokia has not released or intend to release a Nokia N95 model.
Please note that our website will be updated periodically with the range of upcoming models.
Kindly log on to: http://www.nokia-asia.com/nokia/0,,82181,00.html?status=new
We thank you for your interest and we hope for your continuous support.
Should you have any further enquiries, or if we can be of any assistance, please do not hesitate to contact the Nokia Careline and speak to any one of our friendly Technical Support Executives on 1300 366 733 between the hours of 8am and 8pm EST, seven days a week. For online assistance, please visit 'ASK Nokia' at our website: www.nokia.com.au
Please help us improve our services by completing the Nokia E-mail Satisfaction Survey from the following link:
www.nokia.com.au/caresurveys
Kind regards,
Pat Selvaraj
Nokia Careline
[THREAD ID:2-1V9JXD]
Kvo pove4e moga da kaja
"...or intend to release..."- това беше интересно)))
abe i az se za4udih na tva, ama .... neznam-pitah gi dali e avaliable i ako ne ekoga 6te e ?
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
razbira se 4e zaradi gps-a tel ste podarza mnogo goljma cena i trugno ste padne nadolu, ste ima da go 4akame dokato stane na 1200-1300lv , prosto samo tarpenie i ste vidite kolko skap dte bade unikalno, tel e mnogo natovaren s ekstri i ste bade mnogo po skap ot Sirocco a na nego mu znaete cenata smjtam.
Kakvoto i kudeto da si pisal, ne mislq che me kasae, na men dnes mi potvurdiha che telefonite mi sa prateni s DHL, moq poznat ne e lujec nito proizvoditel na falshivi nokii. Nikak ne mi e priqtno hora koito ne me poznavat da me izkarvat luda. Kakto i da e, edva li na nqkoi mu puka
Така е,аз поне не те смятам за луда,но просто това е доста странна ситуация,това е всичко.А и на мен ми пука,защото се интересувам от телефона,но едва ли ще си го взема скоро.Та така-пиши като получиш пратката,наистина ще ми е интересно ако се окаже вярно.
imam nujda ot pomosht, edinstvenoto koeto ne moga da izpolzvam v N93 e programata za razkodirane na bar kodove, molq vi ako nqkoi znae i e uspql da polzva programata, da pi pishe!