6600
Re: Nokia 6600
Ми уж е верно...аз лично не съм се убедил :-)
nqkoi moje li da mi kaje ot kade moa si d1rpam programi za toq GSm:}
zdrasti intereseuva me dali telefon4eto moje da zvani za vhodq6to povikvane 4rez mp3 i ako moje kak se kazva programkata za tova
Telefon4eto e Mega Qko
Nedostatycite mu 4e nemoje da zvyni s Mp3
ina4e ima vsqkakvi programki igri i tembodobni softwar4eta . Moje da mu vkarate Mp3 player4e samo 4e e mono i ne vadi koi znai kakyv zvuk !
Kamerata e VGA-ka ne pravi koi znae kakvi snimki no vse pak e ne6to .
Cenata na Nov Aparat e okolo 350 lv
a na starite okolo 200 lv
Taka vytvqt v Ruse !
Snima Klip za okolo 9 sek s Kamerata , predlagam da si izteglite Camcoder Pro nai novata versiq !
Instaliraneto na programite stava 4rez blotooth ot PC kym GSM-a . Telefona 4ete formati za izstalaciq sis, jar (moje rar i zip no s predvaritelna arhivaciq ), za muzika wav i mp3 (posredstvom player instaliran predi tova ).
Nujno vi e da si namerite i instalirate Fexplrer za telefona, s nego prehvurlqte failovete ob6to kazano .
Nedostatycite mu 4e nemoje da zvyni s Mp3
ina4e ima vsqkakvi programki igri i tembodobni softwar4eta . Moje da mu vkarate Mp3 player4e samo 4e e mono i ne vadi koi znai kakyv zvuk !
Kamerata e VGA-ka ne pravi koi znae kakvi snimki no vse pak e ne6to .
Cenata na Nov Aparat e okolo 350 lv
a na starite okolo 200 lv
Taka vytvqt v Ruse !
Snima Klip za okolo 9 sek s Kamerata , predlagam da si izteglite Camcoder Pro nai novata versiq !
Instaliraneto na programite stava 4rez blotooth ot PC kym GSM-a . Telefona 4ete formati za izstalaciq sis, jar (moje rar i zip no s predvaritelna arhivaciq ), za muzika wav i mp3 (posredstvom player instaliran predi tova ).
Nujno vi e da si namerite i instalirate Fexplrer za telefona, s nego prehvurlqte failovete ob6to kazano .
telefon4eto e mnogo qko .men mi trqbva edno pi6ete mi na [email protected] ako imanqkoi koito prodava
Nokiata 6a vi spre toka we !
От много време насам го имам, натъпкал съм го с 1000 програми , играя игри за N-GAGE , правя снимки с качество 1.9 Мкс не ми и трябва да звъни с мп3 , като и wav формата го замества. Използвам можеби 100% от функционалността му . Този който казва 4е е тъп, просто да си замълчи и да върви да се шиба с Ботове !
Играя:
Фифа -2006
Tony Howks Pro Skate
Golf 3D
Billiard 3D
3D Shooters games
и прочие ....
Програмите са ужасно много и няма смисъл да ги изреждам .
Не мога да разбера как хората дават по 600 ,700 лв за телефон като го използват само да звънят да праштат СМС-и и да слушкат Мп3-ки , при условие че това го може и ГСМ за 100-на левчета .
Просто хората са неуки и не им се занимава !
Следващия ГСМ който ще си купя е N 73 ,за да се насладя на Simbian 9.1 камерата , и останалите глезотийки !
Играя:
Фифа -2006
Tony Howks Pro Skate
Golf 3D
Billiard 3D
3D Shooters games
и прочие ....
Програмите са ужасно много и няма смисъл да ги изреждам .
Не мога да разбера как хората дават по 600 ,700 лв за телефон като го използват само да звънят да праштат СМС-и и да слушкат Мп3-ки , при условие че това го може и ГСМ за 100-на левчета .
Просто хората са неуки и не им се занимава !
Следващия ГСМ който ще си купя е N 73 ,за да се насладя на Simbian 9.1 камерата , и останалите глезотийки !
-
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:40
ne sum gledal vsi4ki mneniq i nz dali nqkoi e pisal no iskam da pitam kolko nai mnogo pamet moje da se sloji na 6600?ako moje mi pi6ete ne maila [email protected]
-
- Регистриран: 30 ное 2006, 18:29
da moje da se slaga za zvanene samo4e trebva edni ne6ta ako iska6 moga da ti gi pratia samo mi dai skaipa si ili isq
-
- Регистриран: 30 ное 2006, 18:29
moje li da mi q prati6 camcorderpro1 programata na [email protected]