5300
Re: Nokia 5300
Koga 6e doide v BG toia tel ????
Hi na vsi4ki! MNOGO VI MOLQ DA MI DADETE SAVAT-dvuuma se mejdu SAMSUNG E900 i NOKIA 5300! KOI DA SI KUPA-POMOGNETE???
koi e po-dobriq ili moje bi treti???
koi e po-dobriq ili moje bi treti???
Пуснаха ми в 2Be тоя телефон и ви казвам че заглушаваше музиката в магазина дето бяха пуснали страшен телефон а има нормален жак за слушалки което 4аках от много време:-) Мисля да си го купя до нова година много як телефон бахси и на дизайн е много як... абе ГСм и полувина ако някой го има да каже ако прави некви мизерий :-) щото от пръв поглед е страшен....
-
- Регистриран: 18 апр 2006, 20:34
I az go razgledah veche,v Jeff.Haresva mi kato cialo i nai-veche e mnogo kompakten.Napravo sajalqvam,che si vzeh veche 6233...Ne e losh,no mi malko tuhla
vzeh si tozi telefon predi edna sedmica tochno...mn e gotin preporychvam vi go!cenata za koqto go vzeh e 460 lv s abonamentna karta,a komplekta vkliuchvashe i karta 256mB koeto e super..mn sam dovolna za sega
-
- Регистриран: 22 ное 2006, 22:32
kakva pamet tochno ima tozi telefon? Prochetoh predi malko za karta ot 2gb.. niakoi znae li neshto poveche???
iskam da razbera kolko mu dyrji bateriqta
Аз вчера се сдобих с този тел.Много съм доволна.В комплека има DATA кабел , микро карта 256 МБ , слушалки(hands free), software диск и преходник за стандартни слушалки.Всичко е супер, обаче с оригиналните слушалки музиката се чува кофти качество,затова слушам с по качествени HIFI.Други забележки нямам , MP3 за входящо повикване,за разлика от други GSM-и(S.........N) се чуват много силно. Купих го от Глобул за 319лв.Телефона е супер як ,направо невероятен на тази цена.Бързайте че ще ви изреварят.
super telefon,ot 2 dena go imam,mnogo sam dovolna :)