N93
Re: Nokia N93
Имам един въпрос:
В офиса имаме WLAN рутер,телефона ми го намира,но като пусна да се свързва ми изписва "няма отговор от шлюза".Нямам си на представа какво точно означава това.Ако някой може да обясни как да направя връзката ще съм му много благодарен.Приятен ден.
В офиса имаме WLAN рутер,телефона ми го намира,но като пусна да се свързва ми изписва "няма отговор от шлюза".Нямам си на представа какво точно означава това.Ако някой може да обясни как да направя връзката ще съм му много благодарен.Приятен ден.
Аполоне,каде си бе момче,имаш ли някакъв отговор на въпроса ми.Ти все пак му разбираш!
Vzemi razberi kakvi nastroyki tryabva da vavedesh: IP, SubMask, DNS, Gateway i dali rutera moje da dobavi i tvoeto u-vo
Не мисля че трябва да въвеждам някакви настрийки,телефона разпозна рутера и сам си въведе настройките,притеснява ме това че,"няма отговор от шлюза",каквото и да означава това.А иначе рутера защо да не поддържа още устройства,два компютъра са включени към него.Има ли причина да не поддържа телефона ми,след като тела разпознава рутера?
edno e da go zaseche she go ima, drugo e da go polzva, nyama nujda ot nikakvi nastroyki, no za da rutira net-a tryabva da vavedesh pravilnite nastroyki i da se uverish che znaesh wpa/wpa2 parolata ako ima, i che ruter-a nyama pusnat filtar po mac adres ili IP, ili ako ima go razshiri che da hvashta i tuhlata ti.
Аз да ти призная това още не съм го ползвал на телефона
бих те насочил към центъра за обслужване на клиенти и там по специялно да се свържеш с техническия отдел.
От там със сигурност ще получиш компетентна информация!
бих те насочил към центъра за обслужване на клиенти и там по специялно да се свържеш с техническия отдел.
От там със сигурност ще получиш компетентна информация!
Днес си качих най новия формуер на тела 20.0.058
21.10.2006 RM -55
N93 (05.01)
21.10.2006 RM -55
N93 (05.01)
pohvali se bre. kak e noviq soft. i po vajnoto za men, kak si go smeni 6toto az ne6to ne moga...
според nokia до нова година само в сервизен център. след това ще го пуснат онлайн в ъпдейтъра...
http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=5886
http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=5886
ами 15 лева се израсих
така че :)))
в мобилен сервиз ми го смениха
малко по бързо отваря приложенията
галерията работи много добре по бързо
другото е че снима по бързо
и не се бъгва изобщо докато със стария на 3 пати се случи това
така че :)))
в мобилен сервиз ми го смениха
малко по бързо отваря приложенията
галерията работи много добре по бързо