6070
Re: Nokia 6070
защо се пише за този телефон че има 16 мегабайта памет ,а тук пише 3,2 мегабайта?
кое е вярно,и освен това защо никои не качва снимки направени със съответния модел телефон
кое е вярно,и освен това защо никои не качва снимки направени със съответния модел телефон
3,2MB е свободната памет и плюс това около 1,5MB като приложения картинки и т.н.,ама батерията е мн.зле и неси струва К310i е в пъти по-добър вариант за тия пари и има 16MB памет,камерата и на двата е VGA т.е. 0,3MP
най обикновенна слушалка и тези пари са му много,няма да се учудя след нова година рязко цената да е надолу!
Mn qk telefon to nqma grozni telefoni na NOkia ama az vse o6te ne sam si go kupil :(
Хахаха вижте какво става когато се смесят SE и NOкиа
Преди седмица си го купих от Гемания за 59 евро /нов/. Много добра цена при положение, че в България все още е около 200 лв. Телефона между другото не е никак лош.
-
- Регистриран: 07 дек 2006, 20:34
nokia6070
spored men telofna e perfekten snimite na telefona izglejdat otvratitelno no kkato gi ka4ih na kompa bqha perfektni za 0.3 apak tva se e bati darvoto joistika my bloira na 2-ria mesec taka 4e nqma mqsto za sravnenie s nokia 6070 i toq se ako znaeh kak moga da ka4a snimki no napravih edna gre6ka iztrih si temite taka 4e ako nqkoi ima originalnite temi za 6070 pls da mi pi6a na [email protected] ili naprao da mi gi prati blagodarq vi predvaritelno a i da vi kaja imah nokia n-gage prosto 6070 sored men e po dobra 6toto onaq mi dade syper gaden defekt ... aide 4ao ot men ako imate temi pi6ete :)
-
- Регистриран: 07 дек 2006, 20:34
spored men telofna e perfekten snimite na telefona izglejdat otvratitelno no kkato gi ka4ih na kompa bqha perfektni za 0.3 apak tva se e bati darvoto joistika my bloira na 2-ria mesec taka 4e nqma mqsto za sravnenie s nokia 6070 i toq se ako znaeh kak moga da ka4a snimki no napravih edna gre6ka iztrih si temite taka 4e ako nqkoi ima originalnite temi za 6070 pls da mi pi6a na [email protected] ili naprao da mi gi prati blagodarq vi predvaritelno a i da vi kaja imah nokia n-gage prosto 6070 sored men e po dobra 6toto onaq mi dade syper gaden defekt ... aide 4ao ot men ako imate temi pi6ete :)
този модел 3G ли е?Защото Мтел го предлагат като такъв с Водафон Лайф?!гледах на няколко места из нета и никъде не се споменава за 3G
xaxax bil 3G 6070 mn si zle we brat kak moge dtoq gsma da e 3g :D