6300
Re: Nokia 6300
6233 с малко по-друг панел...чесно казано според мен 6233 по ме кефи !
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
Значи..телефончето не е никак кофти-а напротив-супер е !!!!
По принцип си падам по такива телефони-слушалки които са с по-прост дизайн,но за това пък 1000 пъти по-надежни!!! Това е самата истина....Който е имал слайдерчета или телефони с капаченца знае за какво говоря....
Сега да минем към телефона!! Аз съм притежател на 6233 и от тази гледна точка ми допада.Дизайнът е супер,по-добър от 6233 поради своята тънкост.Много добро е също покритието (като при 6233) от нераждаена стомана!!!
Като функции не отстъпва на 6233
освен по:
1.липсата на инфрачервен порт
2.липсата на запис на видео с резолюция VGA 640х480 (снима на QCIF)
Иначе има по-добър дисплей-същия като този на 6233,но с 16 милиона цвята (6233-262.144 цвята!!!!)
Но най-главния му според мен недостатък,в сравнение с 6233 (като го погледнах от страни как изглежда на снимката...) е ЛИПСАТА НА ВЪРХОВНИТЕ КОЛОНКИ НА 6233!!!
Това са най-страхотните колонки (стерео с 3D технология) и по качество и по сила на звука СЛАГАНИ НЯКОГА НА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН!!!!!
Най-вероятно има една колонка с 3D ефекти,като при Самсунг например и др.....
Това според мен е най-същественият му недостатък!! Но това е субективно...Не всеки купува телефон заради музиката,нали??
По принцип си падам по такива телефони-слушалки които са с по-прост дизайн,но за това пък 1000 пъти по-надежни!!! Това е самата истина....Който е имал слайдерчета или телефони с капаченца знае за какво говоря....
Сега да минем към телефона!! Аз съм притежател на 6233 и от тази гледна точка ми допада.Дизайнът е супер,по-добър от 6233 поради своята тънкост.Много добро е също покритието (като при 6233) от нераждаена стомана!!!
Като функции не отстъпва на 6233
освен по:
1.липсата на инфрачервен порт
2.липсата на запис на видео с резолюция VGA 640х480 (снима на QCIF)
Иначе има по-добър дисплей-същия като този на 6233,но с 16 милиона цвята (6233-262.144 цвята!!!!)
Но най-главния му според мен недостатък,в сравнение с 6233 (като го погледнах от страни как изглежда на снимката...) е ЛИПСАТА НА ВЪРХОВНИТЕ КОЛОНКИ НА 6233!!!
Това са най-страхотните колонки (стерео с 3D технология) и по качество и по сила на звука СЛАГАНИ НЯКОГА НА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН!!!!!
Най-вероятно има една колонка с 3D ефекти,като при Самсунг например и др.....
Това според мен е най-същественият му недостатък!! Но това е субективно...Не всеки купува телефон заради музиката,нали??
Nokia 6300
Imam 2 vaprosa i shte se radvam da mi otgovirite :
1.Kolko e cenata na tova chudo che mnogo mi haresva i mislia da si go vzema ? :)))
2.Koga shte go ima i v Balgaria ?
BLAGODARIA PREDVARITELNO !!!
1.Kolko e cenata na tova chudo che mnogo mi haresva i mislia da si go vzema ? :)))
2.Koga shte go ima i v Balgaria ?
BLAGODARIA PREDVARITELNO !!!
На мен лично не ми харесва пак и за нов модел ме предлага нищо особено даже и 3G няма
Имаше инфо че е около 250 euro и ще излезе към края на януари!
porednia low cost mobile ot nokia
vse pak da ne zabraviame che babite i diadovcite bixa bili dovolni s toia tel
vse pak da ne zabraviame che babite i diadovcite bixa bili dovolni s toia tel
телефона хич не е лош, но цената може би е малко височка за него. лошото е, че докато достигне реалната си цена ще е доста остарял...
все пак като че ли в момента е едно от най-добрите решения на NOKIA :)
все пак като че ли в момента е едно от най-добрите решения на NOKIA :)
Вече се продава се продава и у нас за 950 лв.:http://mobiбг.com/index.php?what=mobile&model=1423
хехе
при положение че навън е ~ $300
при положение че навън е ~ $300
Леонардо,ами те по тая логика продават,както е анонсирано и N95 за 1440 лева.Вярва ли ти се?А 950 лв. за 6300 е безумие!!