6234
Re: Nokia 6234
tiq mai razbraha 4e nikoi nqma da si kupi takuv ako ne svalqt cenata !!
UNLOCK_Nokia 6234
Zdraveite priateli!
Imam 1 strahoten model na nokia 6234 no sled kato se pribrah v Bg se okaza 4e ne moga da si go polzvam tuk i 4e nqma 4ovek koito da moje da go razkodira/proslovutiqt kod BB5/
Nqkoi moje li da mi pomogne i da mi kaje kade i kak moga da si go razkodiram
Blagodarq vi
Imam 1 strahoten model na nokia 6234 no sled kato se pribrah v Bg se okaza 4e ne moga da si go polzvam tuk i 4e nqma 4ovek koito da moje da go razkodira/proslovutiqt kod BB5/
Nqkoi moje li da mi pomogne i da mi kaje kade i kak moga da si go razkodiram
Blagodarq vi
Re: UNLOCK_Nokia 6234
nqma v BG koi da ti go razkodira!NIKOI NEMOJE ZA SUJALENIE:( Samo v sarbiq ima edin koito razkodirva no 85% ot telefonite koito sa bili razkodirani tam spirali da rabotqt! Ako si si go kupil ot VODAFON 6to ne otide6 da pita6 v M-tel za6toto te nali ve4e pusnaha uslugata vodafon live i moje da ti pomognat s ne6to!
Батерия Li-Po 1100 mAh
Време на изчакване [часове] 340
Време на разговор [часове] 4
С тая батерия трябва да държи на повече от 4 часа разговори. Моля за инфо от някой, който го ползва достатъчно време. Има ли някякви недостатъци?
Време на изчакване [часове] 340
Време на разговор [часове] 4
С тая батерия трябва да държи на повече от 4 часа разговори. Моля за инфо от някой, който го ползва достатъчно време. Има ли някякви недостатъци?
-
- Регистриран: 07 ное 2006, 14:24
Ако може нека някои даде линкове за игри и апликациики за 6234
-
- Регистриран: 07 ное 2006, 14:24
ще ми каже ли някой от кои саит може да сваля фирмуеър за 6234
Minalata sedmica si kupih Nokia 6234 i moga da vi kaja,4e tova e strahoten telefon i bateriata mu darji mnogo pove4e, ako re6ite da go kupite nqma da sbarkate:)) Mnogo se kolebah koi da predpo4ita dali Samsung D800, ili Nokia 6234, no se sprqh na poslednia i ne sajalqvam - strahoten telefon s mnogo ekstri:))
unlock Nokia 6234 ???
nqkoi moje li da mi kaje po natatyk sled mesec-dva primerno dali 6te moje da se razkodira tozi telefon, osven ot surbina koito iskal po 100 euro
За надежността трябва да ви кажа, че Нокиа 6234и е ЖЕЛЕЗЕН телефон. Баща ми веднъж си го изтупа с покривката през (!) 9 ЕТАЖ!!! Телефонът падна на смолиста повърхност, такава която има на повечето ЕПК покриви. Човекът слезе, намери си батерията, тялото на телефона, и капачето, сглоби ги... и апаратчето си работеше както преди. Единствената повреда беше счупено парченце от панела (после го смени с нов), и че не работеше осветлението на най-долният ред бутони. Всичко останало - камера, GSM, дисплей беше непокътнато. Платихме към 15-20 лв за да оправят осветлението на бутоните и вече е като нов!