N70
Re: Nokia N70
да от тук спокойно може да си купиш с Бг меню телефон и няма да сажеляваш
Хм...значи просто поръчваш по каталога и всичко е Ок?! Някой свързва ли се с теб за подробности или те търсят вече за заплащането на стоката? Просто ми е за първи път пазаренето он-лайн, а и цените са атрактивни.... Безпокоя се да не ми дойде телефон и да не ми допадне (да няма бг меню, например)....
като се оговаряш питай дали е с БГ меню ако не е не се вързвай защото може да е кодиран и да неможе да му се качи.
Има наистина много добри теелфони в борсата но все пак преди да го вземеш гледай собственика и най вече тела как се държи
успех
пиши ако си вземеш как е тела
Има наистина много добри теелфони в борсата но все пак преди да го вземеш гледай собственика и най вече тела как се държи
успех
пиши ако си вземеш как е тела
Taka e предния ми тел беше N70
и съм много доволен от него петърче!
и съм много доволен от него петърче!
Има ли начин да ползвам други слушалки? Ако се продават кой знае колко ще струват оригинални...Преди да го купя мислех, че са на стандартен стерео жак и че спокойно ще мога да ползвам други.Проблема е че са огромни-как си ги закрепвате на ушите, аз не мога...
ne nokia ne podurja slu6alki :)
sartana
ти изобщо подържаш ли нещо в празната си тиква!
ти изобщо подържаш ли нещо в празната си тиква!
Kolko vi izdarjat na vas bateriite sredno?Edin frend si vze i sredno govori i izdarja okolo 3 dena ne i pove4e! To i N72 izkarva 3 den a go vodqt 4e 6te izkarva okolo 5-6dena!
ves93 mnoo qko mnenie pi4 GG ! :D