N95
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
Re: Nokia N95
n75 go njma v usa i skoro i njma da se pojvi
ех тази Nokia N95 като гледам ще е най желания телефон за 2007
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
sas sigurnost ste e nai zelanija n95 no v nachaloto spekulata ste e mnogo goljma koeto oznachava nerealno visoka cena osobeno v bg, zatova po dobre ste e da se kupuva ot vanka
това е мултимедиен компютър!
Ако беше мултимедиен "компютАр" щеше да може да пуска с лекота HD DivX
vladovn
ти си много просто парче наистина
за пореден път го доказваш само дето се правиш на много вещ по темите
къде си видял телефон обикновен с тези екстри който има този телефон N95?
това си е направо компютър и толкова
ти си много просто парче наистина
за пореден път го доказваш само дето се правиш на много вещ по темите
къде си видял телефон обикновен с тези екстри който има този телефон N95?
това си е направо компютър и толкова
VES:Тези "мултимедийни компютри" са опит на маркетинговия отдел NOKIA да покаже, че пуска нов тип устройство, което не е точно така. На пазара от доста време са PDA-тата, новите модели на които си имат 80% от функционалността на N95, останалите 20% от функциите ще се появят през 2007ма.
Почти няма производители, които да си показват бъдещите модели >6месеца преди да излезнат на пазара(N95 e представена септември, за да се появи на пазара в януари? или март?). Но пък това е лесния начин да свикнат хората с мисълта, че ще се разделят с 800-900$
P.S едно кофти нещо ми се върти в главата. Машината е маниашка, ама с тази малка батерия дали няма да се налага да се зарежда (поне) по веднъж на ден.
Почти няма производители, които да си показват бъдещите модели >6месеца преди да излезнат на пазара(N95 e представена септември, за да се появи на пазара в януари? или март?). Но пък това е лесния начин да свикнат хората с мисълта, че ще се разделят с 800-900$
P.S едно кофти нещо ми се върти в главата. Машината е маниашка, ама с тази малка батерия дали няма да се налага да се зарежда (поне) по веднъж на ден.
и аз имам чуството, че батерията ще е доста слаба:(
Li-Ion 950 mAh малко ли е?
имайте предвид че се използват по електроикономични процесор памет и всички останало,дори и дисплея ще е много по икономичен от предните на Nokia.
имайте предвид че се използват по електроикономични процесор памет и всички останало,дори и дисплея ще е много по икономичен от предните на Nokia.