8800 Gold
Re: Nokia 8800 Gold
Държа телефона в момента и се чудя как може да говорите такива глупости по негов адрес?!
Поздравявам Нокиа(въпреки че не съм им голям почетател).Телефона е предназначен за хора с дълбок джоб(гъзари както се казва) и така нататък.Производителя се опитва да има за секи го по нещо.Найстина телефона няма много екстри но да си припомним че първите вертута имаха и дяманти камачета макар сваровски да бяха но нямаха дори цветен дисплей.Само устройство което затруднява подслушването.Тази нокиа бих казал че е братофчед на Верту.и да се върна на думата че много малко производители прават имиджови телефони...дори ако не се лъжа само нокия имат такива телефони.А сега май и сони ериксон ще пускат такъв модел но ще трябва да се чака още.Та това е който иска екстри си зима телефон с екстри който иска евтин зима евтин който иска има имидж си зима имиджов телефон.!!! стига сте говорили глупости за нокиа и специално за този модел
-
- Регистриран: 18 окт 2006, 01:03
Телефончето като визия е готино,но ако го имам ще го изтърва няколко пъти и ще стане на лайна,а толкова пари за такова нещо не бих дал. Иначе за тези пари бих предпочел 8800 Sirocco Edition,защото откъм екстри е доста по добър,даже май беше и по-евтин.
pi4 4ovek koito moje da se pozvoli tel za 2000 edva li bi se li6il i ot takav deto e bakan s vsevazmojni ne6ta
a i pri tova tozi telefon e golqma gazariq , a tova ne e malko
a i pri tova tozi telefon e golqma gazariq , a tova ne e malko
Еми не знам гъзария е но за комуникация не бих казал че е най добрия избор се пак батерията е доста слаба...Имам 1 въпрос за притежателите искам да питам дали като отворите телефона отстрани ви е златно и дали 2-те функционални копчета са ви златни...мерси предварително
mislq,4e moga da namiram takiva mobili za po 1200 4isto novi i nekodirani. Ako nqkoi se interesuva da mi pi6e, moga da mu potursq takuv.
pi4ove telefona e super stilen i e super tarikatski vseki koito iska da napravo vpe4etlenie 4rez nego shte polu4i svo1q shans kolkoto do bateriite moga da vi kaja kupete si bulgarski baterii proizvejdat se v BG i sa mn ka4esveni i darjat mn pove4e ot tezi v kmplekta