5300
Re: Nokia 5300
Пич, взехме на приятелката ми 5300 преди около две седмици. Колебанията бяха същите като твоите...6131 или 5300.
Не съм ги сравнявал директно по звук...но 5300 определено вади МНОГО силен звук....а и имай предвид, че това все пак е музикален телефон на Нокиа...едва ли 6131 е с по-добър плеър.
Лично мнение...5300 е по-добрият избор от двата.
Не съм ги сравнявал директно по звук...но 5300 определено вади МНОГО силен звук....а и имай предвид, че това все пак е музикален телефон на Нокиа...едва ли 6131 е с по-добър плеър.
Лично мнение...5300 е по-добрият избор от двата.
10x Stan* mnogo mi popmogna ama mnogo 10x pak
mn e dobur gsm.da vi pitam ima li karta za pamet v paketa s gsma ot GLOBUL.
-
- Регистриран: 28 ное 2006, 20:53
Като цяло към комплекта има карта с 256 мв памет
Страхотен телефон :) Само едно не мога да намеря и ще помоля и аз за помощ - ако някой знае откъде мога да си видя запаметените sms в картата да каже. Погледнах в книжката, но такова меню, в което са описали че може да се видят, няма
Страхотен телефон :) Само едно не мога да намеря и ще помоля и аз за помощ - ако някой знае откъде мога да си видя запаметените sms в картата да каже. Погледнах в книжката, но такова меню, в което са описали че може да се видят, няма
i az tursih zapazeni mi sms no gi nqma
-
- Регистриран: 28 ное 2006, 20:53
Съвсем случайно открих откъде можете да си видите запаметените sms в картата. Гледайки описанието в книжката се оказа, че са пропуснали 1-2 стъпки. Та като се отвори папката СЪОБЩЕНИЯ, следва ВХОДЯЩИ, оттам ОПЦИИ и има няколко опции. на СИМ съобщения са въпросните sms. До колкото успях да разбера от книжката, ако ги преместите в телефона остават там, т.е. не можете да ги върнете в картата, но ако ги копирате ще си ги имате и на двете места. Запаметяват се в папка запаметени съобщения (ще го видите) то само си показва
Ами това е, надявам се, че съм помогнала :)
Ами това е, надявам се, че съм помогнала :)
Idva s 256MB Micro SD.Karta s pamet ne e problem 82lv pri nas e 1GB.Za momiche spored men e dobre tozi tel,no az nikoga ne bih go zel osobenno cherven
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
xax ako si na zor kato moq priqtel i 4erven she si go zemesh
-
- Регистриран: 27 яну 2006, 04:05
Za momi4e e dobre,ama kamerata mu e gadna mnogo
abe tozi telefon hubav hubav, no na men mi se lu6ti panela a daje ne sam go iztarvala, to4no tam kadeto e dvoikata otgore se lu6ti, ako nqkoi ima ideq za6to e taka da mi pi6e