6260
Re: Nokia 6260
bahti bokluka nqmam ni6to v pametta na telefona pak mi pi6e 4e e zaeta si4kata i ne moga da si priemam mp3 ili drugi rabot ot dr telefoni po blootoot 6tot sam nqmal mqsto v telefona v sms vhodq6ti PALEN BOKLUK!!!!!!!!!!!!!
Абе за к'во държи толкова висока цена?
Един 6630 е по-евтин, а ми харесва много повече!
Един 6630 е по-евтин, а ми харесва много повече!
Pi4ove mnogo me kefi toya telefon Samo iskam da znam dali moga da si ka4vam film4eta i takiva raboti tmi i.tn glezotiiki a i dali tova kapa4e ne e mnogo slabi4ko a da i kolko mu kara bateriata .Mersi predvaritelno
Hora ako nqkoi ima software na samia telefon da mi go dade!!? po skype:prati moqa skaip e :gogoomg tursete ili dakela.mp3
ZDr pi4 iskam da te pitam kak moga da go nakaram za zapisva dannite prez bluetooth napravo na karta pamet i 6te moje6 li da prati6 1 programka za INFRARED distancionno PLS
BLAGODARQ TI
BLAGODARQ TI
Supper tel4e mnoo si me radva a puk i kapaka mu ne se skapva :D
mnogo korav izrod raboti otlichno.raboti chudesno s 1gb karta MMC.
tozi telefon e nai dobriq koito sam vijdal do sega s izklu4enie ''N-seriata''.koito iska gotin telefon neka si go vzeme
с много малак дисплей е
и няма яка камера нищо особенно не е
и няма яка камера нищо особенно не е
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
1-во ''особенно'' се пише с едно ''н'' и 2-ро пренебрегваш факта, че това е модел от началото на 2004г. и един от най-сполучливите като цяло, но ти едва ли ще разбереш какво имам в предвид.