N73
Re: Nokia N73
http://allnokia.ru/symbsoft/moreinfo-1234.htm
Благодаря ................. не само за линка , но и за бързият отговор. Много мерси
Ne vi go prepora4vam rabotia v magazin za GSM prodavali sme dosta ot modela imat problemi i to ne malki dokolkoto do joistika tam sa dobre no za softuer da ne si govorim mnogo zle
ERASER85 я ни обясни за какво говориш. Какви проблеми има модела? И какво за софтуера?
Защото така просто подметнато , звучи малко като изсмукано от пръстите. Дай конкретни примери.
Защото така просто подметнато , звучи малко като изсмукано от пръстите. Дай конкретни примери.
Да, и на мен ми е интересно
какви са тия "проблеми".
Това е най-стабилния смарт на
Nokia,който съм ползвал.
какви са тия "проблеми".
Това е най-стабилния смарт на
Nokia,който съм ползвал.
Благодаря на всички за помощта...;)) Ще пробвам...:))
Имам нужда от помощ! Защо да ... мааму не мога да си инстална MapviewGPS2.0 нито Route 66??? Пише: Installation of "MapviewGPS2.0" NOT SUPPORTED! Как НОТ СЪПОРТЕД бе да ... мааму! Всички пишат по форумите инсталвате си програмат и после... ДОБРЕ ДЕ, А ТЕЗИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ Я ИНСТАЛНАТ ВЪОБЩЕ КЪВ ДА ГО...?
Много ще съм благодарен ако някой ми помогне! Както си личи - ГНЕВЕН СЪМ!
А, с Н73 съм разбира се!
HELP!
Много ще съм благодарен ако някой ми помогне! Както си личи - ГНЕВЕН СЪМ!
А, с Н73 съм разбира се!
HELP!
ami mnogo prosto statistika v 3 ot na6te magazina za 5 mes. sa prodadeni 18 br. N73 ot koito s 11 ili 12 e imalo problem s softa i ialata rabota idva ot video vrazkata dokolkoto sam zapoznat