da nemoje nito pic nito melodi moje samo 4rez mms no ako si re6il da q vzima6 samo 6te se precaka6 i az predi da si q vzema me kefe6e no kato q vzeh razbrah 4e ne e telefon udobna e no ve4e ne me kefiDefaultUser написа: ↑07 ное 2005, 22:32сигурен ли си, че не може да се пращат pics по Ired-а? аз си я харесах тая Nokia и смятам да си я зема до няколко дни. а дали реално този порт работи?
7250i
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Nokia 7250i
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
abe dovolen sam ot telefon4eto ama go izpuskah nqkolko pati i vze da gubi signal i ne6to ne mogat da go opravat. mnogo me e qd 6toto samsi sviknal s nego i s drugi mi e krivoDefaultUser написа: ↑01 юли 2004, 20:49Какво да кажа-перфектен телефон,но след няколко отваряния на панела,започна да скърца при натиск в бластта на слушалката.Това е!!!Унгарско производство е моят!
barter za samsung E700 s dopla6tane 50 lv
-
- Регистриран: 13 авг 2006, 15:44
Tozi GSM e mnogo udoben.Az imam takav telefon i sam mnogo dovolna ot nego!Telefona e strahoten!Moqt e anglisko proizvodstvo ot tam sam go kupila.Tova e.
-
- Регистриран: 11 сеп 2006, 00:30
Zdraveite!Vzeh si tozi telefon vtora upotreba za 135 lv i sam mnogo dovolna.Bateriqta izdarja 5 dena,radioto e perfektno i mnogo se radvam,kogato sam na pat si slu6am radio.Imam nad 100 snimki i sms-a.S edna duma STRAHOTEN telefon!
-
- Регистриран: 19 ное 2006, 20:44
ЩЕ МИ КАЖЕШ ЛИ ОТ КАДЕ МОГА ДА СИ ГО ЗАКУПЯ ЗАЩОТО СЕГА МНОГО ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ В ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ГРАДОВЕ.
В Пловдив знам един, дето продава за 100 лева ако търсиш.
Телефона е отвратителен, онзи ден го разбих в една стена, тъй като не успях да чуя абсолютно нищо от това което каза човека отсреща. Телефона беше на 2 години.
1месец след покупката осветлението на клавиатурата се предаде а на скоро отиде и слушалката. По някой път забиваше когато някой се обади и не преставаше да звъни, докато не се рестартира, естественно да се отговори на повиквонето ставаше не възможно. Камерата прави снимки 352x288 което според мен е крайно недостатъчно. Повечето midi файлове не можеше да ги отвори, поради невъзможност да ги изсвири!
При качване на файлове има ограничение от 55кб на файл което е недостатъчно, ако се нуждаете от телефона като преносима памет
С едно изречение това е един НЕ надежден GSM който според мен НЕ си заслужава парите
Infrareda raboti 4ak sled kato nastroite irda ta na pc to si da raboti na 56k i e SAMO za wryzka s PC.
1месец след покупката осветлението на клавиатурата се предаде а на скоро отиде и слушалката. По някой път забиваше когато някой се обади и не преставаше да звъни, докато не се рестартира, естественно да се отговори на повиквонето ставаше не възможно. Камерата прави снимки 352x288 което според мен е крайно недостатъчно. Повечето midi файлове не можеше да ги отвори, поради невъзможност да ги изсвири!
При качване на файлове има ограничение от 55кб на файл което е недостатъчно, ако се нуждаете от телефона като преносима памет
С едно изречение това е един НЕ надежден GSM който според мен НЕ си заслужава парите
Infrareda raboti 4ak sled kato nastroite irda ta na pc to si da raboti na 56k i e SAMO za wryzka s PC.
Gotin e tela,no mi pisna i koito go iska da dava 65lv i e negov!