6300
Re: Nokia 6300
За жалост батерията наистина е мега проблемна и едвали ще се промени съществено ситуацията след n работни цикъла. Аз се бях насочил към този телефон, но в , са пропищели от батерията му. Имаше даже едно мнение в което оценяваха различните му екстри с оценка от 0 до 10, въпреки това дисплея го бяха сложили 11, а батерията минус десет! Друг пък се изказа че това е пенсионерски телефон (за хора, които си стоят главно в къщи), или за хора които нямат приятели с които да говорят (идеята беше пак, че батерията свършва прекалено бързо).
Надявам се че производителите най-накрая ще се освестят и вместо да слагат тъпи екстри, които служат единствено да се кефиш, че телефона ти ги подържа, да вземат да направят един качествен и надежден телефон.
Надявам се че производителите най-накрая ще се освестят и вместо да слагат тъпи екстри, които служат единствено да се кефиш, че телефона ти ги подържа, да вземат да направят един качествен и надежден телефон.
HEHE SAMO ZA 1 MESEC SE ISIPA CENATA MU SAS 200 LEVA
BAS DARJA 4E POVE4E OT 300 LEVA NE TRQBVA DA STRUVA TELEFONA!
BAS DARJA 4E POVE4E OT 300 LEVA NE TRQBVA DA STRUVA TELEFONA!
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
Къде се изгубихте бе форумци??
Нямате ли новини за телефона?? Някой който го е купил да ни каже впечатленията си???
А колкото до болния въпрос относно батерията на телефона, в чужди сайтове прочетох, че от Nokia вече са изработили нови версии updates на software-а на телефона, които удължават живота на батерията до поне 3 дни......
Хайде със здраве......!!!!!
Нямате ли новини за телефона?? Някой който го е купил да ни каже впечатленията си???
А колкото до болния въпрос относно батерията на телефона, в чужди сайтове прочетох, че от Nokia вече са изработили нови версии updates на software-а на телефона, които удължават живота на батерията до поне 3 дни......
Хайде със здраве......!!!!!
Mnogo stilen telefon, kojto wyr6i rabota, a ne e samo za gazariq. Zaslujawa si.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
Някъде четох че снима видео с резолюция 176х220.....Вярно ли е това????
Ако е вярно как може от Нокиа да правят такива глупости!!
При положение че 6233 снима на VGA т.е. 640х480pxs,то при 6300 би трябвало да снима поне на QVGA (320х240pxs),ако не на CIF (352х288pxs)......!!!!!!!!
Ако е вярно как може от Нокиа да правят такива глупости!!
При положение че 6233 снима на VGA т.е. 640х480pxs,то при 6300 би трябвало да снима поне на QVGA (320х240pxs),ако не на CIF (352х288pxs)......!!!!!!!!
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Наистина видеото което прави е лошо.Това плюс слуховете че батерията е слаба ме кара да се чувствам разочарован.Жалко защото дизайна на тела е много хубав.От тук нататък решаваща ще е цената му на която ще се продава.повече от 400лв не заслужава!
мене ако ме питаш повече от 300 лева не си заслужава!
Умълчахте се нещо.Някои който вече има модела какво ще каже за него?
Аз го имам и казах вече.Ако ви трябва стилен
телефон, а камерата е между другото,това е избора.Удоволствие е да ползваш този модел.
телефон, а камерата е между другото,това е избора.Удоволствие е да ползваш този модел.
hora ne me razo4arovaite takmo si go biah haresal.nokia praviat za prav put tolkoz stilen model.