Мани, мани.... гласувай за най-скапания телефон!
Re: Пазете се от марки различни от SonyEricsson или Nokia
Не успорвам мнението че Нокиа и СониЕриксон са две от най-добрите марки(с някои исключения), но на пример аз в момента ползвам Моторола Л6 и съм доста доволен.Въпреки че му беше изгорял дисплея телефона си беше в гаранция, оправиха го и още си го ползвам без проблеми.
По глупаво и повърхностно изказване не бях чувал - от години ползвам HTC - вече три телефона и досега нито един от тях не е стъпвал в сервиз. За факта че като хардуерни възможности нямат аналог при СЕ и Нокия няма да говоря. И докато за Нокия мога да кажа че рядко ходят на сервиз то К серията на СЕ като почнеш от К300 до К750 са редовни гости на сервиза вследствие на прецакан джойстик.
И не че нещо искам да кажа но все още ползвам като трети телефон един закупен 2003 сименс Ц55 Силвер. На всеки 4-5 дена му зареждам батерията. Все още е с оригиналната батерия и все още не е стъпвал в сервиз.
И не че нещо искам да кажа но все още ползвам като трети телефон един закупен 2003 сименс Ц55 Силвер. На всеки 4-5 дена му зареждам батерията. Все още е с оригиналната батерия и все още не е стъпвал в сервиз.
Pazete se ot vsichki vidive LG
Tova e nai-golemia SHIT
Tova e nai-golemia SHIT