6233
Re: Nokia 6233
имам телефона от 2 месеца и не ми е прайл никакви проблеми.... обаче искам да попитам някой знае ли дали може да му се вкара операционна система мерси предварително
NEMOJE DA SE SLAGA operatcionna s-ma! Moje samo da si updeitva6 softa!
axa qsnu mersi mnogo... i kato go updeitna nevqrvam da se razli4ava po ne6to ot sega6niq
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
1.Приятел не можеш да му сложиш операционна система защото не е Symbian.Телефона е S40 а не S60....
S60 са телефоните от N-Series и E-Series и др. на Нокиа и затова ги наричат Smartphones.
2.А колкото до това дали ти е нужно да направиш update,мнението ми е, че ако със сегашния софтуер нямаш проблеми,тогава няма смисъл....А пък и твоя-както казваш-след като си го взел преди 3 месеца има сравнително нова версия-или 4.70 или 4.91.Моя който го купих началото на Септември е с 3.70 и не съм правил update,защото не ми е създавал проблеми.
Иначе ако телефона е в гаранция-до 2 години ъпдейта ти е безплатен от офисите на Нокиа.....
Бъди здрав!
S60 са телефоните от N-Series и E-Series и др. на Нокиа и затова ги наричат Smartphones.
2.А колкото до това дали ти е нужно да направиш update,мнението ми е, че ако със сегашния софтуер нямаш проблеми,тогава няма смисъл....А пък и твоя-както казваш-след като си го взел преди 3 месеца има сравнително нова версия-или 4.70 или 4.91.Моя който го купих началото на Септември е с 3.70 и не съм правил update,защото не ми е създавал проблеми.
Иначе ако телефона е в гаранция-до 2 години ъпдейта ти е безплатен от офисите на Нокиа.....
Бъди здрав!
-
- Регистриран: 07 ное 2006, 14:24
Някой може ли да ми даде линк за видео плеър със превъртане.Бях си свалил (http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=262216)(поровете се вътре мисля че беше кем средата някъде)но дава ерор.
П.П Има си инфо но гадното е че е на руски.
П.П Има си инфо но гадното е че е на руски.
6233 NQMA NEDOSTATYCI BE!
NEVEROQTEN tel,egati bateriqta,2 dena non stop muzika slu6am na nego,a bateriqta sedi na full!Stereo govoritelite vadqt egati i zvuka!Biznes telefone e,no s strahoten mp3 i kamera.Vzel sym u 1GB i e full,no ne se zabavq.Software-a e strahoten!
Nqma kvo pove4e da kaja osven-kupuvaite!
Aaa,setih se,onq liolio deto napisa 4e nokia bateriite ne im izdyrjat i display-a im e lo6-TI SI MN zle bate,ni6to ne razbira6 ot telefoni,sigurno si imal 3310 ili ne6to takova.Hva6tai gorata i ne obyrkvai horata!
NEVEROQTEN tel,egati bateriqta,2 dena non stop muzika slu6am na nego,a bateriqta sedi na full!Stereo govoritelite vadqt egati i zvuka!Biznes telefone e,no s strahoten mp3 i kamera.Vzel sym u 1GB i e full,no ne se zabavq.Software-a e strahoten!
Nqma kvo pove4e da kaja osven-kupuvaite!
Aaa,setih se,onq liolio deto napisa 4e nokia bateriite ne im izdyrjat i display-a im e lo6-TI SI MN zle bate,ni6to ne razbira6 ot telefoni,sigurno si imal 3310 ili ne6to takova.Hva6tai gorata i ne obyrkvai horata!
Някой може ли да ми помогне да намея по-добър Java mp3 player, защото при вградения не можеш да избираш според изпълнителя, албума и т.н.? Nokia-та кара поред всичко..
a be xora da vi pitam koi e po dobar 6233 ili 6234.molia vi otgovorete
Izbora e po skoro v tova koi e po krasiv, az imam 6233 i sym vzel nego, zashtoto smqtam 4e e pokrasiv a ina4e dvata telefoa sa s ednakvi funkcii. Syshto mnogo po hubavo e kogato telefona ti ne e operatorski (v slu4aq vodafon)