5700
Nokia 5700
Поредната изгъзица от Nokia,с която се цели привличане на клиентелата до 20год max,които си викат: "аз ако иам тоя тел. ше сам бахти газара ".Тотална грозотия с функции които могат да бъдат поместени..например в 6300 ,които е супер стилен телефон.Но все пак хора всякакви,вкусове всякакви.... :)
Re: Nokia 5700
Функциите са добре, но външния вид не ми допада особенно ...
Абсолютно Съгласен:) С ГЛАВНО "С"!!
То верно че и за гъзарчетата трябва да има играчки,но финладците се справят много успешно тази "задачка":)
Според абсолютно достоверни източници Нокия са наели Индийски фирми да правят дизайна на новите им модели телефони.Защо ли?
Ето жокерче:
в Индия средната работна заплата е много ниска и труда е много...ефтин....за качество никой и дума не обелва,важното е да е ефтино.
Така че в скоро време очаквайте да се появят телефон под формата на слонче-със и без хоботче,тел с аромат на индийско орехче или др.такива!
Наздраве:)
То верно че и за гъзарчетата трябва да има играчки,но финладците се справят много успешно тази "задачка":)
Според абсолютно достоверни източници Нокия са наели Индийски фирми да правят дизайна на новите им модели телефони.Защо ли?
Ето жокерче:
в Индия средната работна заплата е много ниска и труда е много...ефтин....за качество никой и дума не обелва,важното е да е ефтино.
Така че в скоро време очаквайте да се появят телефон под формата на слонче-със и без хоботче,тел с аромат на индийско орехче или др.такива!
Наздраве:)
Mazalo e! napravo super mn me kefi
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
Този телефон ще е хитът на 2007!!!
Защо ли?
1.Дисплей 2,2 инча, рез.320х240, 16,7 млн. цвята!!!!!!
2.Камера 2МР, видео 320х240 с 15fps
3.Два външни стереоговорители (mini Hi-Fi)!!
4.Вътрешна памет 35МВ,а карта до 2ГБ.
5.MiniUSB slot
6.S60 3rd edition Symbian system
7.Страхотна батерия с период на изчакване 12 дни и пр. и пр.
Къде ще ми го сравнявате с 6300-Няма никаква база за сравнение!!!!!!
Защо ли?
1.Дисплей 2,2 инча, рез.320х240, 16,7 млн. цвята!!!!!!
2.Камера 2МР, видео 320х240 с 15fps
3.Два външни стереоговорители (mini Hi-Fi)!!
4.Вътрешна памет 35МВ,а карта до 2ГБ.
5.MiniUSB slot
6.S60 3rd edition Symbian system
7.Страхотна батерия с период на изчакване 12 дни и пр. и пр.
Къде ще ми го сравнявате с 6300-Няма никаква база за сравнение!!!!!!
Мисля, че телeфонът е добър
Аз смятам, че това е много готин музикален телефон... дизайнът е много странен микс, но колкото повече го гледам, токова повече ми допада. Характеристиките също са добри – 2,2 инчов QVGA (16 mln) дисплей, 17 мм дебелина, два стереоговорителя, DSP чип за обработка на звука, S60 с A2DP, мини USB, и що за процесор... ARM11@369 MHz! 2MP камера с видео QVGA@15fps. А и батерията е доста по-прилична от тези на N75 и N76, а според стендбай инфото - и от тази на 3250 (въпреки, че тя е с по-голям капацитет). Лошото е, че е с 2.5 мм джак с преходник, вместо 3,5 мм както е при N76.. но да не ставаме перфекционисти
Впечатляващ телефон.. добър ъпдейт на 5300 и 3250...според мен той ще бъде най-големият успех на Nokia сред музикалните телефони тази година.
Edit: Ето и две клипчета с телефона:
http://www.youtube.com/watch?v=ZjpsE57wWso
http://www.youtube.com/watch?v=1ErSYP4z8Ls&mode=related&search=
Струва ми се с доста адекватни и бързи реакции на S60.
Впечатляващ телефон.. добър ъпдейт на 5300 и 3250...според мен той ще бъде най-големият успех на Nokia сред музикалните телефони тази година.
Edit: Ето и две клипчета с телефона:
http://www.youtube.com/watch?v=ZjpsE57wWso
http://www.youtube.com/watch?v=1ErSYP4z8Ls&mode=related&search=
Струва ми се с доста адекватни и бързи реакции на S60.
Телефона според мен хич не е лош,подобен е на 3250(поне имат някаква прилика особено в долната част,завъртането на клавиатурата).Не знам какво не ви харесва тоя телеофн,дизайна е много по-различен от повечето телефони и,ако е черен на цвят е перфектен.С толкова много функции събрани на едно място,с такава добра батерия и толкова лек(сравнение с други модели от нокия smartphone)мога да кажа,че тоя тел наистина ще стане хит.
-
- Регистриран: 04 мар 2007, 23:06
Re: Мисля, че телeфонът е добър
Прелича ми на прахосмукачка.
Изглежда интересно и малко ми се струва нестандартно.По функции е добре.Като го пипна ще мога да кажа със сигурност дали ми харесва.За момента ми допада но чак да съм обезумял от кеф не съм.
Az v momenta sam s 3250 i sam adski dovolen ot nego. Do den dne6en nqmah namerenie da go smenqm, no namera li si takav telefon dori nqma da se zamisla :)