6131
Re: Nokia 6131
не е ли огромен???48 x 92 x 20 mm 92 мм затворен...??
-
- Регистриран: 29 апр 2006, 17:30
abe ima li razlika mejdu nokia 6131 i nokia 6233 osven v dizaina kajete 6te vi buda blagodaren
Nqkoi znaeli 6to go spirat ot prodajbi parvo v germanos sega i v mtel, da ne bi da ima nqkakuv defekt koito dava? Blagodarq vi predvaritelno!
Може ли някой да ми каже какъв е кода за защита който ми иска например като искам да си нулирам брояча за продължителност на разговорите или за заключване на клавиатурата.Иначе телефончето е много готино.
Xora vlupix se v tozi tel. samo iskam nqkoi koito e pone god ili 2 da mi kaje dali e imal problem s nego i ako e imal kakaf da mi pi6e na e-mail [email protected] ili na skaip murder_fmc
Жена ми ползва този телефон около месец,взе го от приятелка,докато ремонтират нейния.Супер
е,много здрав и с превъзходен дисплей, перфектна клавиатура.Сега вече иска само Нокия.Досега беше със Самсунг,К750,LG KG800. Относно дизайна и камерата има според мен
какво да се желае.Не забелязах да се цапа особено големия дисплей.
е,много здрав и с превъзходен дисплей, перфектна клавиатура.Сега вече иска само Нокия.Досега беше със Самсунг,К750,LG KG800. Относно дизайна и камерата има според мен
какво да се желае.Не забелязах да се цапа особено големия дисплей.
ako moje nqkoi da mi kaje za6to kato cukna na muzikalen plear mi pi6e"NE E POZVOLENO!!,su6to taka kak da go napravq kato zatvorq kapaka na telefona da produljava da si varvi muzikata?? moje i na e-mail da mi pi6ete,blagodarq predvaritelno!!!
Наистина ли телефона се драска толкова бързо от вътрешната страна?
http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/6131/pic29.jpg
http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/6131/pic29.jpg
ako ne ste vidqli nokia 6131 ima ne6to kato nailon takoa na klaviaturata !!?!?!zatva taka se vijda ..
Не знаех, че има найлон. Той не е ли за да предпазва именно от драскане?