6233
Re: Nokia 6233
имам предвид това че снима 640 на 480 видео, но е далеч качеството на фотоапаратите, все пак ти снима в 3гп
От Експрес линк съм пазарувал доста и са точни.
Малко с гаранцията се бавят, защото сервиза им е в Пловдив,а аз съм от София, но ако не могат да оправят нещо го сменят с ново.
Малко с гаранцията се бавят, защото сервиза им е в Пловдив,а аз съм от София, но ако не могат да оправят нещо го сменят с ново.
Аз съм купувал от Express Link една NOKIA 6060 и съм доволен не е правила проблеми.
Единствената забележка,е че на кутията пише,че е от някаква унгарска промоция.
Единствената забележка,е че на кутията пише,че е от някаква унгарска промоция.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
Ами естествено че камерите снимат във формат .avi , а този телефон във .3gp.....
Това го знаят и малките деца!!
Аз не твърдя че трябва да сравняваме качеството на двата формата-единия е компресиран,а другия-не.....Е, то е естествено .avi да е по-качвствено от .3gp
НО ЗАТОВА ИМА Video-Converters !!!!!!
Това го знаят и малките деца!!
Аз не твърдя че трябва да сравняваме качеството на двата формата-единия е компресиран,а другия-не.....Е, то е естествено .avi да е по-качвствено от .3gp
НО ЗАТОВА ИМА Video-Converters !!!!!!
-
- Регистриран: 29 апр 2006, 17:30
abe 6matki pazaruvaite samo ot alfa copy
Пич,
пазарувах от където дадат най-добрата цена и условия.
А за Тотал телеком какво ще кажеш?
пазарувах от където дадат най-добрата цена и условия.
А за Тотал телеком какво ще кажеш?
-
ami ne sum pazaruval ot tqh i ni6to ne moga da ti kaja Moga da kaja samo edno po dobre povisoka cena ot kolkoto po lo6 aparat i opslujvane
Е да.
Сега като си пазарувам за мен си съм съгласен, но преди за магазина гледах най-ниската цена и да е с гаранция ;)))
Тотал телеком са пичове-от калибъра на Алфа копи. Скоро си купих 6 телефона от тях.
Единствено сайта им е в процес на изграждане от миналата година, но се преживява.
Иначе от Алфа копи нямам оплакване, само веднъж ми отказаха гаранционен сервиз, но сам си бях виновен.
Сега като си пазарувам за мен си съм съгласен, но преди за магазина гледах най-ниската цена и да е с гаранция ;)))
Тотал телеком са пичове-от калибъра на Алфа копи. Скоро си купих 6 телефона от тях.
Единствено сайта им е в процес на изграждане от миналата година, но се преживява.
Иначе от Алфа копи нямам оплакване, само веднъж ми отказаха гаранционен сервиз, но сам си бях виновен.
-
Nokia 6233
Abe daite nekakvi svestni saitove za programki prilojeniq za nokia 6233
http://www.smartphones-world.com/forum/viewforum.php?f=8
Иска регистрация ;)))
Иска регистрация ;)))