N95
Re: Nokia N95
pi4,nedei da se nadiava6!!!basia se s teb 4e niama da ima novi modeli prez sledva6tia mesec!ve4e izliazoha-N93i,N800 i N76!Ne e dobra pazarna politika,za6toto N95,flagmanat,6te zapo4ne da pada ne samo cenata,no i interesat kam nego!prosto niama da ima novi modeli.ina4e tazi sedmica 6te vzemam N95(da se nadiavame;)
deezel ti nali be6e s P990? iskam da te pitam namira6 li si lesno software za nego?
na men ne mi trqbva telefon da vur6a nqkakva rabota s nego no durja da e smart phone i da ne mi omruzne burzo. Ti koi bi mi preporu4al P990 ili nokia N95?
na men ne mi trqbva telefon da vur6a nqkakva rabota s nego no durja da e smart phone i da ne mi omruzne burzo. Ti koi bi mi preporu4al P990 ili nokia N95?
da lesno namiram programi i igri.vig v mobile9.com za temi i v seclub.ru za soft.I dvata telefona sa strahotni.No P990 e ve4e moralno ostarial model ot 2005 godina i cenata mu e dosta po niska ot na N95.Razli4ni tipove sa-komunikator i obiknoven smart.Na men mnogo 6te mi lipsva QWERTY klaviaturata za6toto ima po golemi vazmognosti za barzo nabirane.Vse pak bih ti prepora4al N95,za6toto e nov model i vsi4ki tehnologii sa na po-visoko nivo.Ima pove4e soft za neia,kamerata e strahotna,i ako triabva da sme 4estni-S60 omrazva po-bavno ot UIQ,ima pove4e vazmognosti za personalizacia.:)))
Re: Nokia N95 - батерията
така,проблема е в това,че батерията ми пада много бързо,зареждам го всяка вечер като не си играя нон-стоп с него.имаше едно мнение как да спестим енергия,но не можах да го открия.всички енергоспестяващи съвети ще са ми от полза :(
Re: Nokia N95 - батерията
Mi da dai go ne na dvoen rejim na vruzka a samo na GSM. I mahni tiq aktivni screensavers. Ako nqkoi moje da mi kaje koga 6e go pusnat v germanos nai nakraq 6e sum mu mnogo blagodaren.
Ve4e go ima v Sliven za 1399lv!I si go vzeh!
хора защо не купувате от тук, днес от Експреслинк ми се обадиха утре ще ми го докарат, иначе за 1248 със всички кабели и дискове + карта с памет 1гб + кожен калъв като онзи за който стана дума предпологам на който пише "Н серия" Звучи добре нали?!? Пък утре ще видим ;-)
imam tazi Nokia ot 30 dena . telefona e perfekten niama zabelejka. moje bi za v bade6te N100 da e s po dobra svetkavica i butonite na modela da ne sa tolkova darveni a naprimer kato na N65.
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
v sofiq samv ijdal da ba4ka za drugade neznam
Телефона страхотен, дисплея е невероятен камерата нямам думи, за GPS сега излязаох на терасата и хванах някакъв сателит, свалих си една карта от MapLoader на България 4,9 мп и са по малко от 1 мин ме намери, не е от най подробните улици всичко точно, с времето всеки може да си отбелязва нови обекти като хорели ресторанти и т.н Ако някои има нещо по добро като карта на Варна или България да казва.
Телефона не хлопа и механизма е доста по добър ор 6280 или 6288. Определено съм доволен :)
Телефона не хлопа и механизма е доста по добър ор 6280 или 6288. Определено съм доволен :)