N95
Re: Nokia N95
Проблемът е малко сложен и се състои в няколко неща.
1. Предполагам, че не си обновил софтуера на телефона. В първата версия телефонът се рестартира всеки път, когато се опиташ да се свържеш чрез Mtel GPRS. А телефонът трябва да свали картите. Опитай през Wi-Fi или през компютъра чрез Map Loader.
2. При първото свързване се изисква повече време. Около 2-3 мин. По-добре влез в GPS данни.
Инструменти-GPS данни-Навигация-Състояние спътник.
Това е.
1. Предполагам, че не си обновил софтуера на телефона. В първата версия телефонът се рестартира всеки път, когато се опиташ да се свържеш чрез Mtel GPRS. А телефонът трябва да свали картите. Опитай през Wi-Fi или през компютъра чрез Map Loader.
2. При първото свързване се изисква повече време. Около 2-3 мин. По-добре влез в GPS данни.
Инструменти-GPS данни-Навигация-Състояние спътник.
Това е.
i ot kade da go drapnem tova ne6to?
dai link?
az q namerih no zipa mi izka password ?
dai link?
az q namerih no zipa mi izka password ?
я да питам как е най добре да си взема телефона нов или втора ръка?
isenwald
откаде си взе телефона и за колко пари?
откаде си взе телефона и за колко пари?
ves93, ot germanos za 1500 s podaruk zarqdno za kola.
еее много ве ман защо не си го взе от тук
тук е по 1200 лева нов с 24 месеца гаранция?
а има и за 1000 дават нови N95
тук е по 1200 лева нов с 24 месеца гаранция?
а има и за 1000 дават нови N95
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
ami nz kolegite mi kazaha ili germanos ili 2be a te sa s reputaciq na "po-navutre v ne6tata" ta za tova gi poslu6ah. Ina4e tela zasega izvun jivota na bateriqta (vupreki 4e i e pruvo zarejdane) i problemite s GPSa nqma gre6ka. Btw ne go drujte blizko do klq4ove za kola s remote-start. Pravi problemi
Ave nqkoi moje li da obqsni to4no , ama to4no kakvo se pravi i kakvo se svalq i ot kade se svalq za da se podkara GPS-a na tozi tel.Namiram se v Espanq i tuk nikoi ne moje da kaje kak stava tova.Uj e s GPS vgraden no ...
blagodarq predvaritelno
blagodarq predvaritelno
vijte kolko pari sa v usa
http://marketplace.meritlines.com/shop.php?c=C001&n=493964&s=sr&p=1&x=Cell_phones_Service
http://marketplace.meritlines.com/shop.php?c=C001&n=493964&s=sr&p=1&x=Cell_phones_Service
Точно така по-добри оферти от тези тук няма, тези дни ще поръчам един Самсунг Д900 за 430лв супер цена :)