N76
Re: Nokia N76
Преди няколко дена един приятел си го е купил тоя телефон ... и аз исках да си го вземам , но се разубедих - много слаби са му говорителите , супер тихо се чува , камерата му е като на 3250 т.е. неприемлива ....Имам н71 и уж е по-стар пък е доста по-добре и откъм камера и откъм звук ... супер съм разочарован....
nai posle i nokia da napravqt telefon sas dobar dizain a ne samo tuhli kakto do sega ina4e ne e koi znae kolko lo6 samo deto e malko teji4ak
ne malko a dosta prili4a na razr,koeto e razo4arova6to
Аз лично да ви кажа не съм доволен от тоя телефон N73 как да ви кажа 2 часа музика и батерията я няма, спецялно за дизайна оставили са си ръцете на тази нокия
1. Телефона е с някакъв лак отгоре върху покритието и този който си е земал сребристия модел вече е разбрал за какво говоря БЕЛИ СЕ все едно сваляш найлончето на нов телефон от дисплея. Имахме 2 броя телефони единия на едно момче другия на момиче. Моята позната си занесе телефона в сервиза и и казаха че го е заляла с лакочестител и гаранцията и от 2 години отпада, тя се ядоса и след 15 мин пращаме момчето със неговия телефон който и тои има същия проблем. Точно след 10 мин след като отиде тои ни се обадиха и ни казаха че му се обадили от софиа от Нокия България и са му казали че няма да и отпадне гаранцията на телефона ама нищо не можело да се направи за въпросния проблем и така и стана.
ДО СЕГА НИЩО и телефона продължава да се бели даже и бутоните почнаха да се вийдат светлени от сякъде нощем.
2. И на 2-та телефона предния им капак отказва от време на време слава богу след преинсталл се оправя.
3. Ако някой има друга забележка да допълва.
1. Телефона е с някакъв лак отгоре върху покритието и този който си е земал сребристия модел вече е разбрал за какво говоря БЕЛИ СЕ все едно сваляш найлончето на нов телефон от дисплея. Имахме 2 броя телефони единия на едно момче другия на момиче. Моята позната си занесе телефона в сервиза и и казаха че го е заляла с лакочестител и гаранцията и от 2 години отпада, тя се ядоса и след 15 мин пращаме момчето със неговия телефон който и тои има същия проблем. Точно след 10 мин след като отиде тои ни се обадиха и ни казаха че му се обадили от софиа от Нокия България и са му казали че няма да и отпадне гаранцията на телефона ама нищо не можело да се направи за въпросния проблем и така и стана.
ДО СЕГА НИЩО и телефона продължава да се бели даже и бутоните почнаха да се вийдат светлени от сякъде нощем.
2. И на 2-та телефона предния им капак отказва от време на време слава богу след преинсталл се оправя.
3. Ако някой има друга забележка да допълва.
-
- Регистриран: 18 юли 2006, 11:50
awe ti kaja 4esno prav si 6toto sega sum s nokiq n76 ama se e s lak pada verno e puk i drugoto nov e nqma i mesec hubava faca vadi kat motorola mamito mu ama nokia daje 4esno ti kaja bez srebristiq lak 4erno i bqlo mnoo dobre sedi ama ko mi puka nali e \"NOKIA\" hahaha nai smotano napraeniq model verno ima si4ko nqma wifi koeto e -shit ama ko ti dreme izvinqvam sa za pisaneto mi ama ne sum v bg i za tova sukvartiranta mi ima nokia n73 8 gb 4esno mnogo po dobur e ot obiknoveniq ama nali e 3,2 mp kamera i bil po dobur napraite edno sravnenie na dvata modela i 6te vidite kva e razlikata kakto vika toi \"BAL6AQ HUINQ\" sravnenie s moq :D kis kis kis kur kur kur tui ot men
Телефонът е много стилен.Водят го братът близнак на 6290, но въшно според мен, напомня на моторола.За съжаление има два много важни недостатъка - белещ се панел и клавиатура, и слаба издръжливост на батерията.Това всеки ден да се зарежда,направо на нищо не прилича.Много ми се искаше да си го взема,но сега вече се отказах,не ми се сменят телефони през 1 месец.
Забравих да спомена,че камера е от 2МР е твърде несериозно за този телефон.Да беше 3,2....
-
- Регистриран: 20 авг 2007, 01:43
Искам да ви попитам истина ли е че се люпи панела и ако е така какав цвят е под него
Телефончето е пълен боклук, сестра ми си го взела от Гърция, там учи, и като му пуснах да плейва една MP4-ка с малко по-висок битрейт на видеото, която моята N-80 възпроизвежда без дори да се замисли, тоя през 10-ина секунди засича за по секунда, което говори за много слабо процесорче, на всичкото отгоре лака му е почнал да заминава тотално, и това на телефон на 2 (два) месеца !!!
Егати излагацията за NOKIA, просто немам думи !
Егати излагацията за NOKIA, просто немам думи !