E65
Re: Nokia E65
а какво ще кажете за 6120classic?
da vi kaja zabeliazvam 4e pove4eto ot vas tuk si govoriat za telefonite samo po tova koeto 4etat za tiah koeto ne e kriterii az sum ot okolo 2 meseza s e65 i sum mnogo dovolen ot nego vsu6nost ne rabotia s edin telefon pove4e ot 3 meseza imam o6te 7 mejdu koito n95,n91,n80,n73,e61 i 4esno da vi kaja bateriata na e65 izdurja nai dulgo vsu6nost nego polzvam za govorene i internet mobilen ne jiveia v bg i po taia pri4ina polzvam n95 za modem svurzan kum lap topa mi prosto n 95 i e 65 e nai dobroto na nokia za sega a i da vi kaja ako iskate da pravite snimki kupete si fotoaparat prosto nito edin telefon ne moje da go zameni
Хм...Сега Е65 струва 829лв. и 759 с вивател или глобул! Н80 ие струва 799! такаааа....някои има ли идея колко е скапан слайда на Н80!?! камерата му е супер скапана...екстрите са му същите като на е65....следователно се запитваме какво ни дава Е65? Много коректен и прецизен слайд много добър дизайн! WAN EDGE,симбиан....и е по красив(което за мене е най важно) а ако си го купиш НОВ ще имаш 2-години гаранция....значи си струва! и аз му се точа ама Аpple i-phone ме разколебава...и се чуда за кой да се хвана ;)
надявам се да сам помогнал
надявам се да сам помогнал
ve4e moga i az da se pohvalq 4e imam e65. imam go ot 2 dni i e mnogo qk.prepory4vam go na vseki.tova e telefona
за колко си го взе?
как е дисплея?
и мене ме кефи стилен малък:)
как е дисплея?
и мене ме кефи стилен малък:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
взех го за 719. но чаках доста.имаше забавяне на доставките нещо заради посещението на Буш.глупости.дисплея е супер, абе всичко е супер. даже днес си взех и 1gb. много съм доволна но до сега нямах време да го разцъкам, но от днес започвам. това е телефона :)
искам да попитам дали някой знае как мога да свържа е65 с лаптоп чрез wifi. правила съм го с лаптопи, но с gsm е по-различно.
Telefona e jestok, ot 1 mesec go polzvam i sum adski o4arovan, predi tova sym imal 6600, 7610, N70 i sega E65, prosto aparata kyrti mivki otvsqkade, kato nedostatyk moje bi e 4e nqma radio, no pyk si slaga6 bol MP4ki i ne ti trqbva radio.
padna weche sys stotina lewa... oshte trqa da pada
mda mda shte si q vzema taq Nokia