6110 Navigator
Re: Nokia 6110 Navigator
http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Nokia_6110_Navigator-Unboxing_the_Production_Model.php
снимки
снимки
Chilko тука на снимките отзад се виждат 2 тонколонки,
май ще вади доста добър и мощен звук телефона!
май ще вади доста добър и мощен звук телефона!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Само светкавица и Wi-Fi няма. Но едно не ми е ясно: на тези географски координати КОЙ ЩЕ ИЗПОЛЗВА GPS?! Доколкото знам, в България той е неизползваем. Или греша?!
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Ако грешиш ще уведомя пресата, така да знаеш!
Традицията с тези хиперболизирани цени още е жива. Не им ли писна на тези квартални магазинчета да се правят на олигофрени и да отнасят само псувни, за едната бройка дето ще я продадат на 300-400 лв по-скъпо (я се намери балък да му я продадат, я не).
Айде да им секна кефа и да се захванат да смъкнат цената до пазарната, в гет.бг я има за 839 лв.
Айде да им секна кефа и да се захванат да смъкнат цената до пазарната, в гет.бг я има за 839 лв.
и в мобибг.ком е 839лв.
Някой ползва ли вече GPS.Ako може някойда обясни дали се плаща и дали има покритие в България
Mnogo vi molq da mi kajete za kakvo se izpolzva tova HSDPA?? Neshto kato wi-fi li e? Utre 6te si zimam telefon i iskam da mi kajete koi e po-dobar 6110navigator ili e65. pls 4akam otgovor mersi predvaritelno
вчера разгледах телефона надмина очакванията ми!
страхотен слайдер супер дисплей и стерео тонколони/доста мощни!
заслужава си парите според мен!
страхотен слайдер супер дисплей и стерео тонколони/доста мощни!
заслужава си парите според мен!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
-
- Регистриран: 28 апр 2007, 14:34
Не се плаща :)
Има пълна карта на Източна Европа и Бълканите, а също и възможност да ви говори с женски глас на български ;)
Има пълна карта на Източна Европа и Бълканите, а също и възможност да ви говори с женски глас на български ;)