N93i
Re: Nokia N93i
Telefona ne e izob6to udoben imag N90 7 meseca i izob6to ne mi be6e lesno da go vadq ot joba ili pyk da sqdam dokato mi e v joba
ina4e telefona ima adski qk dizain ot grozniq N93 sega se prevyrna v proizvedenie na izkustvoto unikalen e, mn radva okoto
no ne bih si go zel
vednaj ve4e napravih tazi gre6ka s N90
ina4e telefona ima adski qk dizain ot grozniq N93 sega se prevyrna v proizvedenie na izkustvoto unikalen e, mn radva okoto
no ne bih si go zel
vednaj ve4e napravih tazi gre6ka s N90
-
- Регистриран: 07 дек 2005, 20:42
Мнения имам много за телефона.Взех си го преди 1 седмица.
Искам всеки да знае че нощни снимки със светкавица да забрави да прави. Не знам защо така се получава но светкавицата е супер слаба и не може да излезе осветена снимка, излиза някакъв образ много тъмен, особено ако си на 1 метър от тлефона още по зле.
В сравнение със светкавиците на SE, Nokia са се изложили тотално, не може телефон с такава камера да няма светкавица, найстина не бих нарекъл това светкавица.Вижте я сами в някой от магазините пойскаите в някое тъмно помещение да ви я покажат.
Друго като цяло телефона е супер.Интернета е супер бърз(зависи от рутера който имате).Камерата през деня снима невероятно добре! Видеото което прави е уникално! Никога не съм гледал такова видео от телефон. Дизайна му е номер едно, хората си мислят че съм извънземен, абе последен писък на модата.МНого голям + за него е огледалния капак, което го прави подходящ за по суетните. Телефона е типично мъжки(тежък и масивен е). Не препоръчвам на никой просто така да си го носи. Задължително в калъфчето което е към комплекта или си купете едно кожено!
Най много ме изкефи че гледах филм на ТВ-то от него. Телевизора ми е 42 инчов СОНИ и качих на телефона детски филм от формата HDTV, качеството и начина по който го възпроизведе беше уникален.Викам си ако го възпоризведе сигурно ще забива, ама не, тръгна и не се спря. Ако някой иска софт за тези филми да пише на майла.
Другооо... Не ми се обяснява повече.Това е достатъчно засега. Друг път пак ще ви пиша за впечатленията.
Искам всеки да знае че нощни снимки със светкавица да забрави да прави. Не знам защо така се получава но светкавицата е супер слаба и не може да излезе осветена снимка, излиза някакъв образ много тъмен, особено ако си на 1 метър от тлефона още по зле.
В сравнение със светкавиците на SE, Nokia са се изложили тотално, не може телефон с такава камера да няма светкавица, найстина не бих нарекъл това светкавица.Вижте я сами в някой от магазините пойскаите в някое тъмно помещение да ви я покажат.
Друго като цяло телефона е супер.Интернета е супер бърз(зависи от рутера който имате).Камерата през деня снима невероятно добре! Видеото което прави е уникално! Никога не съм гледал такова видео от телефон. Дизайна му е номер едно, хората си мислят че съм извънземен, абе последен писък на модата.МНого голям + за него е огледалния капак, което го прави подходящ за по суетните. Телефона е типично мъжки(тежък и масивен е). Не препоръчвам на никой просто така да си го носи. Задължително в калъфчето което е към комплекта или си купете едно кожено!
Най много ме изкефи че гледах филм на ТВ-то от него. Телевизора ми е 42 инчов СОНИ и качих на телефона детски филм от формата HDTV, качеството и начина по който го възпроизведе беше уникален.Викам си ако го възпоризведе сигурно ще забива, ама не, тръгна и не се спря. Ако някой иска софт за тези филми да пише на майла.
Другооо... Не ми се обяснява повече.Това е достатъчно засега. Друг път пак ще ви пиша за впечатленията.
И дисплея е по-добър, с 16 милиона цвята. И е огледален.
Апарата си струва парите...! Има WIFI,което е мн важно! Не цепи,което не е изнервящо...стилен е,а за камерата No Coment! просто ще изчакам цената да падне поне до 990лв и го взимам! Tutch screen няма,което ме кефи! за кфо да го бурша каточели е 8800 заеби... а относно размерите...Перфектно!!! просто мъжки телефон...с невероятни екстри;)
+ тфа различени характери различни вкусове нали така!?!?
+ тфа различени характери различни вкусове нали така!?!?
Брей че страхотен gsm. Велик е! Препоръчвам го на всеки, който има парите да си го вземе. :)) Най-якия телефон засега.
Най-добрия в момента, без абсолютно никакво съмнение, е Н95.
Brat mi ima takav -mnogo dobar telefon,ima dva inusa-dosta teji4ak i pravi otvratitelni no6tni snimki/kakto i vsi4ki drugi nokii,za6toto nqma istinska svetkaviza ili pone xseonova kakto na SE/
na mene pyk ne mi haresvat telefoni s cvqt razli4en ot 4erniq. i zatova predpo4etoh n93 4isto.
привет mafia_bs
и аз съм на меннието ти че черното е най доброто за един телефон
сега съм с N93 и съм се спрял на N95 8Gb
защото е черен
и аз съм на меннието ти че черното е най доброто за един телефон
сега съм с N93 и съм се спрял на N95 8Gb
защото е черен
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ