N95
Re: Nokia N95
Ето какво пише в Мобиле-ревю относно хлопането:"Качество сборки – это вопрос, который волнует многих. Аппарат имеет изначально небольшой люфт половинок, верхняя часть с экраном также не собрана плотно, имеется небольшая щель, она гуляет при нажатии. За несколько месяцев аппарат не получил никаких дополнительных степеней свободы, все осталось на том же уровне. Исходя из этого, можно утверждать, что проблем со сборкой телефона как таковых нет." Ето го и цялото ревю:http://www.mobile-review.com/review/nokia-n95.shtml
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
stiga s toq luft - eto vi edin sait,kudeto moje sami da si go popravite! http://www.simplysymbian.com/2007/05/02/how-to-repair-wobbly-slider-nokia-n95/
-
- Регистриран: 26 апр 2006, 12:23
Моя е от М-тел,и той е точно така-отворен не хлопа,затворен-малко....
Има,има как да разберем.Видеото е направено от един потребител в howard-forums.com.Целият номер е в това,че е използвана Bluetooth клавиатурата на Nokia SU-8W,която естествено не се вижда на видеото.Пръстите на този човек не играят никаква роля,някой друг контролира телефона от клавиатурата.
Да, и аз съм го гледал това, ама се виждаше и клавиатурата и беше направено като майтап. Ей сега ще дам линк към тема за всякакви Симбиан S60 3rd edition телефони, която кара интерфейсът НАИСТИНА да изглежда като този на ябълката(доколкото е възможно с една тема-сменят се иконките, с такива като на iPhone, тапетът става с модел риби, фонът на менюто, много приятна тема).
tova e kitaiskoto mente az sam go vijdal na jivo vij nadpisa nokia kade mu e to ima i pisalka i 2 karti
apolone-ne e nikvo nadahvane- ako pohar4i6 pari za ne6to sym siguren 4e 6te o4akva6 da nqma nqkvi problemi s nego. sa6toto e da si kupi6 laptop i pantite da mu sa labavi i da se naviva6 4e ni6to mu nqma -E MI NESTAVA !!!
a kolkoto do tova da si go popravi6 sam.... -mislq 4e kogato ne6to neraboti ne mi e rabota az da go popravqm -koito go prodava da si mu bere grijata. a i s tiq predlaganiq da si slaga6 tikso pod slaide mehanizma da go otviva6 i zaviva6... 1-vo si ebava6 garanziqta ,vtoro nedai si ne6to izkrivi6-6te ima6 telefon koito nqma se otvarq(zatvarq), i zatova ne go prepora4vam na nikoi.
a kolkoto do tova da si go popravi6 sam.... -mislq 4e kogato ne6to neraboti ne mi e rabota az da go popravqm -koito go prodava da si mu bere grijata. a i s tiq predlaganiq da si slaga6 tikso pod slaide mehanizma da go otviva6 i zaviva6... 1-vo si ebava6 garanziqta ,vtoro nedai si ne6to izkrivi6-6te ima6 telefon koito nqma se otvarq(zatvarq), i zatova ne go prepora4vam na nikoi.
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
ako si pro4el otdolu foruma na site-a, koito dadoh,6te vidi6,4e vsi4ki sa mnogo dovolni. a otnosno garanciqta - ne mislq,4e se gubi?
a ine4e, 4e ne ti e rabota ti da go popravq6 - ne ti e,ama vse pak e variant!
a ine4e, 4e ne ti e rabota ti da go popravq6 - ne ti e,ama vse pak e variant!
abe ne se i samnqvam 4e moje da sa dovolni!!!
a za garanziqta sym siguren 4e ti se gubi-tva ne e NAPRAVI SI SAM magazin. pomisli malko- primer 6ti dam- ako prodava6 dvd pleyeri i nqkoi ti varne ured s nadraskan lazer naprimer i ti go otvarq6 i vijda6 4e oniq e podlojil podplynki pod slide-a 6toto vidi6 li mu mardal i poradi tova se e nadraskalo 6te mu go smeni6 li s nov??? EDVA LI!
Az moga da se pofalq 4e neska sled 6 smqni na N95 mi donesoha takaf deto ne hlopa, ima edva zabelejim luft pri zatvoreno polojenie ama go nqma tova kato go otvorq i da se marda nastrani i hlopa v uhoto.
a za garanziqta sym siguren 4e ti se gubi-tva ne e NAPRAVI SI SAM magazin. pomisli malko- primer 6ti dam- ako prodava6 dvd pleyeri i nqkoi ti varne ured s nadraskan lazer naprimer i ti go otvarq6 i vijda6 4e oniq e podlojil podplynki pod slide-a 6toto vidi6 li mu mardal i poradi tova se e nadraskalo 6te mu go smeni6 li s nov??? EDVA LI!
Az moga da se pofalq 4e neska sled 6 smqni na N95 mi donesoha takaf deto ne hlopa, ima edva zabelejim luft pri zatvoreno polojenie ama go nqma tova kato go otvorq i da se marda nastrani i hlopa v uhoto.
http://mobilementalism.com/2007/07/08/new-n95-with-laser/