N95
Re: Nokia N95
apolon25
imam edin priqtel koito jivq 5 godini v iujna korea ta mi kaza 4e koreicite i qponcite se syobrazqvat sas vsi4ki ostanali darjavi kakva tehnika da pusnat na pazara tai kato te sa sas 10 godini pred vsi4ki ta mi kaza 4e e vijdal takiva telefoni i razrabotki koito nie 6te gi vidim sled okolo 10 godini taka 4e vyob6te ne mojem da govorim koi sa po dobri faktite go pokazvat
za6to nokia napraviha zavodi v qponiq korea kitai za6toto trqbva da otkradnat ne6to te ne mogat da napravqt ni6to sami gledat ot drugite sigurno kato izlezne nqkoi nov telefon i te si go kopuvat i go razglejdat i posle pravqt i te takav
imam edin priqtel koito jivq 5 godini v iujna korea ta mi kaza 4e koreicite i qponcite se syobrazqvat sas vsi4ki ostanali darjavi kakva tehnika da pusnat na pazara tai kato te sa sas 10 godini pred vsi4ki ta mi kaza 4e e vijdal takiva telefoni i razrabotki koito nie 6te gi vidim sled okolo 10 godini taka 4e vyob6te ne mojem da govorim koi sa po dobri faktite go pokazvat
za6to nokia napraviha zavodi v qponiq korea kitai za6toto trqbva da otkradnat ne6to te ne mogat da napravqt ni6to sami gledat ot drugite sigurno kato izlezne nqkoi nov telefon i te si go kopuvat i go razglejdat i posle pravqt i te takav
И Робърт Опънхаймер ли е бил вдъхновен от бога?
Re: Nokia N95 [Re: vladovn]
Автор: apolon25
Дата: 24.07.2007 22:46
Владо ти говориш за създателя на атомната бомба.
нека да ти отговоря така както парите могат да се употребяват за добри цели така могат да се използват и за лоши неща!
Същото е и с атома може да се врегне в атомните централи за получаване на електро енергия или за бомбите над Хирошима и Нагазаки!
Всичко зависи от ръката която ги използва!
И той е бил вдъхновен от Бога никой сам неможе да направи нищо .
Всяко добро нещо идва от Бога!
Е вече ще знам, че атомните бомби са хубаво нещо и са ни дар от бога.
Дата: 24.07.2007 22:46
Владо ти говориш за създателя на атомната бомба.
нека да ти отговоря така както парите могат да се употребяват за добри цели така могат да се използват и за лоши неща!
Същото е и с атома може да се врегне в атомните централи за получаване на електро енергия или за бомбите над Хирошима и Нагазаки!
И той е бил вдъхновен от Бога никой сам неможе да направи нищо .
Всяко добро нещо идва от Бога!
Е вече ще знам, че атомните бомби са хубаво нещо и са ни дар от бога.
"Re: Nokia N95 [Re: vladovn]
Дата: 24.07.2007 22:55
Доброто е когато се получава от атомната енергия електричество.
Бомбите са лошо нещо!
Създателя не е имал предвид да се използват за атомни бомби!"
да, затова го наричат "Бащата на атомното уръжие", просто работата му по проекта Манхатън е била да съзаде атомна бомба и той със ясно съзнание е ръководил екипа по създаването и, така че твойто твърдение е невярно, което оборва и предишното ти.
Дата: 24.07.2007 22:55
Доброто е когато се получава от атомната енергия електричество.
Бомбите са лошо нещо!
Създателя не е имал предвид да се използват за атомни бомби!"
да, затова го наричат "Бащата на атомното уръжие", просто работата му по проекта Манхатън е била да съзаде атомна бомба и той със ясно съзнание е ръководил екипа по създаването и, така че твойто твърдение е невярно, което оборва и предишното ти.
Тоест няма никаква разлика между направените във Финландия и "Made by Nokia" ? И все пак има ли по-добър от 2та и кой бихте ми препоръчали при наличието и на 2та???
Телефоните са еднакви, но са различни пазари.
Малко да се изясним:
iPod е музикален плеър
iPhone е телефон
Apple е корпорацията, която ги произвежда. Купи си брой 8 на списание Download.BG( излиза на 3 август ). Там съм написал една дълга статия, която се казва "Магията на Apple". Много обстойно се описва историята, творческия път и продуктите на Ябълката.
iPod е музикален плеър
iPhone е телефон
Apple е корпорацията, която ги произвежда. Купи си брой 8 на списание Download.BG( излиза на 3 август ). Там съм написал една дълга статия, която се казва "Магията на Apple". Много обстойно се описва историята, творческия път и продуктите на Ябълката.
tova ne e viarno na mene nai dobria priatel mi jivee v korea i e goliam barovec viarno e 4e sa svetlinni godini pred nas no nai iakite firmi tam sa amerikanski usa e n1 a pak kitai sa nomer 2 vsi4ko v amerika e kitaisko ama imalo 15 ka4estva na stokite im
ti govorish prazni prikazki nokia e n1 ot 10 g samo sony erikson gi dogonva malko
ето обстоен отговор по темата Made in Finland(Made by Nokia),които е доста задоволителен :)! P.S Made by Nokia= Made in Hong Kong China!!
http://mivadika.com/forum/communications/1387-nokia-n95-compare-made-nokia-made-finland-models.html
http://mivadika.com/forum/communications/1387-nokia-n95-compare-made-nokia-made-finland-models.html