N95
Re: Nokia N95
symbian-freak.com има колкото си искаш софтуер :)
искам да питам на мен като влезна гпс ми се ресва тела плс някой дами помогне нз за6то е така ама питах един вика треа на сервиз да ходи6 и дати опраят за картите вика не6то се праело нз някой можили дами помогни 6тесам бу благодарен мн и о6те не6то тела ве4е е от 5-6 месеца в мен и два пати сам я изпуснал и ся има малко луфт то луфт можили дасе опраи или не ????? мерси пред варително
искам да питам на мен като влезна гпс ми се ресва тела плс някой дами помогне нз за6то е така ама питах един вика треа на сервиз да ходи6 и дати опраят за картите вика не6то се праело нз някой можили дами помогни 6тесам бу благодарен мн и о6те не6то тела ве4е е от 5-6 месеца в мен и два пати сам я изпуснал и ся има малко луфт то луфт можили дасе опраи или не ????? мерси пред варително
sisesu,
те някой от бройките на Н95 си имат луфт и без да са падали, така че това да не те притеснява. Слагаш тиксо отвътрешната страна на слайда и си готов.
те някой от бройките на Н95 си имат луфт и без да са падали, така че това да не те притеснява. Слагаш тиксо отвътрешната страна на слайда и си готов.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Жесток пазител на екрана за N95, E90 -http://i.data.bg/07/08/23/523755_orig.jpg
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=180750
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=180750
Много ви се моля някои да ми закачи 1-н линк, от кадето да си дръпна карта ли е програма ли е за GPS-а та да си го тормозя. :)
(казаха ми за Том Том нещо си и тожа нз от каде да го дръпна и да е читаво) едва ли е много голямо ако някои желае да ми го качи на пощата тя е> [email protected] .много ще сам му благодарен и ще почепя с Троянска сливова. (домашна ) :))
(казаха ми за Том Том нещо си и тожа нз от каде да го дръпна и да е читаво) едва ли е много голямо ако някои желае да ми го качи на пощата тя е> [email protected] .много ще сам му благодарен и ще почепя с Троянска сливова. (домашна ) :))
И забравих още нещо gogo и аз сам с теб за миналия ден не съм влизал от 2-а дена иначе още тогава и аз щях да го захапя тоия пич. ........ (нищо че моя е подарак и никой не е давал пари за него) всеки си прави сметката. 1300-а ли е 1600-н колкото толкова. :)
gog73 za tksoso mersi a za gps zako e taka zn iskam i az dasi po igraya to gps tomtom go ima arena no nz kak to4no dago napraya beztuy mi se resva kato vlena na gps nqkoy da pomogni pls pls pls :)
Аз вчера си поиграх в центъра на Варна, като зададох дестинация между два обекта разположени на 2.1 км един от друг и навигацията бе много добра и точна. Отчиташе с каква скорост се движа и за колко време ще стигна до крайната цел ако я поддържам. Въобще нямаш нужда от Том Том, просто трябва да си изтеглиш карта на България ако нямаш на Н95. В Замунда и Арена има софтуер на Том Том, но доколкото знам той не става за Н95.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm