N95
Re: Nokia N95
Probvah s Fring i niakolko pati go instaliram. I neshto mi zabiva telefona.Utre shte si kupia 4 gb karta i shte probvam da go instaliram na neia.
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
probvai da go instalira6 na telefona, ne na mmc-to.
pri men ima drug problem - ne iska da se zaredi icq-to, ine4e vsi4ki drugi funkcii sa dobre, vklu4itelno i voip-a.
pri men ima drug problem - ne iska da se zaredi icq-to, ine4e vsi4ki drugi funkcii sa dobre, vklu4itelno i voip-a.
Na telefona raboti. Mersi.
No dnes mi se slu4i neshto drugo:GPS-a ne raboti toest pusnah go da me navigira ot tsentara do Mladost i mi ispisa - ne se podarja za tozi raion. Probvah niakolko pati i mi izpisva vse edno i sashto. Do sega ne sam go polzval. Kakvo zna4i 4e neshto telefona ne e nared ili neshto ne e instalirano? Slu4valo li vi se e??????
No dnes mi se slu4i neshto drugo:GPS-a ne raboti toest pusnah go da me navigira ot tsentara do Mladost i mi ispisa - ne se podarja za tozi raion. Probvah niakolko pati i mi izpisva vse edno i sashto. Do sega ne sam go polzval. Kakvo zna4i 4e neshto telefona ne e nared ili neshto ne e instalirano? Slu4valo li vi se e??????
-
ami v bulgariq o6te ne sum polzval GPS-a, ne moga da kaja ni6to. no opredeleno sum mnogo dovolen ot kartata i navigaciqta za illinois(chicago), nqkolko puti mi svur6i mnogo polezna rabota.
probvai raboti li ti icq-to prez fring.
probvai raboti li ti icq-to prez fring.
-
- Регистриран: 01 ное 2005, 20:26
не че нещо ама пишете на кирилица!!!!
-
извинявам се, писах от телефона, затова.
И аз се извинявам.
И айсикюто не ми тръгва.
И айсикюто не ми тръгва.
-
- Регистриран: 26 апр 2006, 12:23
Ирко,незнам с коя програма се опитваш да се навигираш,но ако е със Смарт2го мисля че около 100 пъти е казвано във форума,че за България навигация няма.ТомТом не работи с вътрешния ГПС на тел-а,а Руут66 немога да си го инстална нещо и незнам......
As imam Roubote 66 raboti s vatre6niq GPS no pak kartata za BG e super ne palna toest na praktika ne var6i rabota i ostava varianta samo tomtom koito savsem skoro trqbva da pusnat specialno versiq za N95 imaite oshte malko tarpenie.
Sajeliavam za latinskia.
Milencio, mersi za uto4nenieto. shte probvam da instaliram road 66 i shte spodelia dali raboti..
:D
Milencio, mersi za uto4nenieto. shte probvam da instaliram road 66 i shte spodelia dali raboti..
:D