6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
mersi mnogo za odgovora
ami moje da go smeni6 oba4e zavisi za kakvo ti trqbva n 73 ima po xybava kamera pak 6120 classic ima po nov simbian i procesor
Изкам да попитам... силен ли му е звука на звънене, вибрацийте.., при разговор отсрещната стра чува ли те добре (съответно имам ли проблеми да го чувам аз) И аз се колебая между N73 и този 6120. Знам че N73 вади ненормално чист и ясен звук, тове е единственото нещо което би ме накарало да си го купя, за всичко останало бих предпочел 6120...
Звука е на средно ниво .Ама за нокия е добър .Ама сравнение със стария ми телефон бледнея от към звук Ама то всяка нокия дето съм виждал бледнее пред него .За нокия е добър .Иначе в слушалката се чува отлично .Ясно и силно
-
- Регистриран: 17 авг 2007, 19:33
Abe pi4owe a znaete li ot kade moga da drupna nqkakuf po dobur player ot tozi ka4eniq 6tot vidqh edin fr sus n70 music i be6e s winamp na telefona
За един говорител смея да кажа че се чува добре ест Н73 е стерио и се чува значително по-добре, но като се сложи нендсфрито и двата телефона вадят еднакъв звук. Аз предполагам, че ще слушаш музика със слушалки така, че ако само звука ти е проблема.. значи нямаш такъв зимай 6120 добър е телефона и е значително по бърз от Н73.
da kaja samo che az go imam telefona poveche ot mesec i ne mi se e sluchvalo da zagravq...za bateriqta,ne znam kolko si go polzwal telefona i dali si go zaredil pravilno,no na men mi dyrji po 2-3 dni kato se bazikam s nego,kato ne si igraq-3,dori se e sluchvalo i 4.Ne znam vijdali li ste i dvata telefona,ama imat egati razlikata v razmerite.Kakvo da kaja drugo,az sym s 2gb karta,i mi bavi malko(moje bi trqbwashe da si vzema 1GB no nishto),no ako taq karta q sloja na N73 primerno,sigurno shte zarejda po bavno ot pravec(egati sravnenieto :)) ) Spored men kamerata mu e dostatychno dobra da napravish nqkoq i druga snimka ako ti potrqbwa,na men mi e dostatychna,kamerata na telefon q polzvam dosta rqdko,no ako mi trqbwa da napravq hubava snimka prosto shte si vzema fotoaparata.Tova e ot mene :P
Iskam da pozdravq arrogance za hubavoto obqsnenie koeto e dal za tozi tolkova dobur GSM-Nokia 6120 classic!I az go imam okolo mesec i naistina sum izklu4itelno dovolen ot nego!Nito zagrqva nito mi pravi nqkvi problemi vuob6te telefona e N1!I tova e vqrno,4e bateriqta durji oloko 3-4 dena,razbira se ako ste go zaredili pravilno purvite 2 puti po 12 4asa!!!Pravi strahotni snimki i klipove!Az sum s 1 GB karta i vuob6te ne mi bavi,taka 4e ne mi hvalete tezi N-serii stoto ne sa tolkova dobri kolkoto gi izkarvate!!!Ako vi trqbva hubava kamera kupete si CIFROV FOTOAPARAT,a ako iskate muzika si VZEMETE MP3-ka!!!Tova e moeto mnenie za tozi GSM!STRAHOTEN!!!
Не нямам намерение, да слушам музика (или поне не го взимам пряко за това) Изкам само последен мисля въпрос да задам.. Вибрацията силна ли е, слаба ли е... Отзив
Vibraciqta mu e dosta dobra i nqma na4in da ne q yseti6!!!