6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
Страхотно си е телефончето, много се колебах м/у него и 6288,/жената е с такъв и е разкошен/ но реших този защото е по-лек и по компактен, да не говорим за някои повече функции, но и 6288 има много преимущества сравнено с този..особено звука...
Само искам да попитам...НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК ДА ИЗКЛЮЧА ТОВА ГАДНО ГОВОРЕНЕ НА ДИКТОРА КАТО МИ ЗВЪНЯТ.!!!!!
ПИСНА МИ ДА МИ ЧЕТЕ НА НЯКЪФ СКАПАН ДИАЛЕКТ;)
Само искам да попитам...НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КАК ДА ИЗКЛЮЧА ТОВА ГАДНО ГОВОРЕНЕ НА ДИКТОРА КАТО МИ ЗВЪНЯТ.!!!!!
ПИСНА МИ ДА МИ ЧЕТЕ НА НЯКЪФ СКАПАН ДИАЛЕКТ;)
Какъв диктор бе момче, аз го имам тоя телефон от месец и половина почти и смея да кажа, че съм го разучил доста обстойно и не съм забелязъл такива неща, да не говорим, че съм нямал този проблем.
-
- Регистриран: 09 сеп 2005, 09:36
влез на профили и изключи "кажи името"
има една иконка РЕЧ...когато ми звънят и почва да ми чете вградения диктор текста дето е за име
в профили няма такова нещо...поне не и в 6120...:)
-
- Регистриран: 26 авг 2007, 22:56
Абе и аз имам проблем с рестартиране когато се опитвам да влезна в нета,ако някой се е справил нека да обясни как, че много се дразня!
Благодаря предварително
Благодаря предварително
ae vie kak iskate da vlezete v neta sled kato nqmate nastroiki ??? obajdate se na *88(za Mtel i nz kvo e za Globul)prashtat vi nastroikite i ste gotovi!
искам да попитам как могат да се трият теми-те който съм инсталирал защото аз не мога да разбера от каде и как се трият
Отиваш до офиса на оператора си и те ще ти помогнат или звъниш на оператор. Пращат ти смс с настройки ти само даваш на смс-а запамети и си готов.
Ване, Ване, ИВАНЕ ! :Д . Сега потърси на Меню->Настройки->Профили->Избери->Персонализиране->Кажи името->Изключено и си готов :)