N70
Re: Nokia N70
352*288 pix s 15 fbs[кадъра в секунда]
Prati mi snimki ili klip4eta napraveni s telefona
Haresal sam si dva telefona Nokia 6120 i Nokia N70. Koi ot dvata bihte me posavetva li da si vzema i za6to?
-
- Регистриран: 25 авг 2007, 07:21
Какъв е максималния размер на картата памет RS-MMC,които може да потдържа NOKIA N70.Можели да се потдържа 2гб. че и повече.Има ли актуална(кракната)антивирусна която да е активна поне до 31.12.2008 година.Благодаря предварително!
Nokia 6120 мисля че е по як от N70
по бърз процесор и по як дисплей по готин като форма
2 Gb карти подържа за антивирусна незнам не съм си слагал като имах телефона
по бърз процесор и по як дисплей по готин като форма
2 Gb карти подържа за антивирусна незнам не съм си слагал като имах телефона
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
za kolko moga da prodam edin takuv tel vtora upotreba?
Естествено зависи от състоянието и окомплектовката на телефона, но около 250-270лв. трябва да можеш да му вземеш.
http://mobilebulgaria.com/obiavi/index.php?mobile_id=807&obiavi_type=1
http://mobilebulgaria.com/obiavi/index.php?mobile_id=807&obiavi_type=1
Офис-файлове
Здравейте! Незнам защо, телефонът ми не разпознава вече xls, pdf и др. файлове. Наскоро имах проблеми - изпуснах телефона и му смениха дисплея, но не вярвам това да има нещо общо. Сложих си и нова карта i 1G, но също не виждам връзка с отварянето на офис-приложенията...Помогнете!
Re: Офис-файлове
Така ти прави защото си си сменил картата с памет - на старата са били инсталирани двете програми за четене на пдф и офис файлове. Просто трябва да си ги инсталираш отново. А друг път когато сменяш картата с друга първо от фаил мениджъра премахни всички програми които си инсталирал на картата с памет, после на новата карта отново трябва да ги инсталираш. Това не важи за инсталирани в паметта на самият телефон приложни програми, те не се влият от картата с памет.