E61i
-
- Регистриран: 11 юли 2007, 19:47
Re: Nokia E61i
Awe KOga ^^^^ 6e se nau4ite da poznavate hubavite gsm-mi we,
TI PO KVO GI PRECENQVA6???
-PO VAL6EN VID.
Ti zNae6 li kvo moje toq gms we- ne e tva kadeto pi6e v spisaka s extri,(bluetooth,wi-fi,GPRS.
KOGATO SE NAU4I6 DA RABOTI6 S TOQ TELEFON TOGAVA PI6I KOMENTARI. TVA DA NE TI E NQKOI ALCATEL WE. NE SLU4AINO V NOKIA KAZVAT 4E TVA SA KOMPUTRI. OT TOQ GSM MOGA DA NAPRAQ VSI4KO. DA TI BAGGNA TVOQ.-.KVOT ISKA6.
TI PO KVO GI PRECENQVA6???
-PO VAL6EN VID.
Ti zNae6 li kvo moje toq gms we- ne e tva kadeto pi6e v spisaka s extri,(bluetooth,wi-fi,GPRS.
KOGATO SE NAU4I6 DA RABOTI6 S TOQ TELEFON TOGAVA PI6I KOMENTARI. TVA DA NE TI E NQKOI ALCATEL WE. NE SLU4AINO V NOKIA KAZVAT 4E TVA SA KOMPUTRI. OT TOQ GSM MOGA DA NAPRAQ VSI4KO. DA TI BAGGNA TVOQ.-.KVOT ISKA6.
Хахаха ;)) брато и да им се караш смисъл няма те си знаят техните Сони Ериксон и Самсунги и т.н. Лошото е че в БГ не всички опции са използваеми пълноценно и там е проблема. А тия които са кожи дерат наште лисици. Както и да е със здраве ;) Нокиа rlz.
-
- Регистриран: 16 юли 2006, 15:25
Незнам, аз мисля че си е върха телефончето. Аз имам Е61 и съм супер доволен от него. Ползвам интернет на вивател с DATA пакет и му скапвам батерийката за дин ден, защото съм онлайн по 24 часа, но иначе си е супер. И е функционален и удобен за писане. За сега още умувам дали да премина на Е61i, защото разликата е само в камерата, а аз фотоапарат си имам и май няма смисъл. А относно разликата в Symbian - Windows, да и аз мисля че с Windows е по-добре, но спрямо големите на размер Pocket PCта които съм имал това е много по-удобно! Сега от моторола ни правиха презентация в магазина където работя, на Q9 и ми допадна, защото е със същите размери, а е с Windows Mobile 2006, но пък процесорчето му е по-слабо и няма WiFi :(... така, че на размери и функционалност май няма кой друг да го бие...
Обясни му, моля ти се на тоя невежа, че ми писна от специалисти вече....
Аз притежавам Е61 (който е почти идентичен с Е61i) месец след като ги пуснаха на световния пазар си го купих, вече година го ползвам и в САЩ, а го купих когато бях в БГ. Мога да ви кажа, че лаптопа ми в много отношения го чуствам излишен.
Просто до такава степен съм свикнал с удобната клавиатура на този комуникатор, с гъвкавите му настройки и безупречната му работа, че трябва да си найстина пълен лаик за да напишеш, че телефона е излишен, след като един прост поглед върху спецификацийте ще ви покаже, че този смартфон поддържа не само Blackberry Connectivity, ами и всички подобни Push E-mail клиенти. Тази Нокиа слага в джоба си доста от прехвалените смартфони с тъчскрийн.
Така че тоя преди да пише, първо да се просветли малко.
Според него каква форма трябва да притежава един телефон, който поддържа едва ли не, всеки вид безжична комуникация в света на мобилните технологии....
Не искам да говоря пък за купищата програми, коитои съм инсталирал на него.
Ползвам го с 2ГБ карта на Apacer и досега не съм имал никакви проблеми.
Телефона ми е синхронизиран с Gmail, ползвам Gizmondo Project, като VoIP клиент.
Просто безупречен телефон с доста добра батерия, бих казал.
Аз притежавам Е61 (който е почти идентичен с Е61i) месец след като ги пуснаха на световния пазар си го купих, вече година го ползвам и в САЩ, а го купих когато бях в БГ. Мога да ви кажа, че лаптопа ми в много отношения го чуствам излишен.
Просто до такава степен съм свикнал с удобната клавиатура на този комуникатор, с гъвкавите му настройки и безупречната му работа, че трябва да си найстина пълен лаик за да напишеш, че телефона е излишен, след като един прост поглед върху спецификацийте ще ви покаже, че този смартфон поддържа не само Blackberry Connectivity, ами и всички подобни Push E-mail клиенти. Тази Нокиа слага в джоба си доста от прехвалените смартфони с тъчскрийн.
Така че тоя преди да пише, първо да се просветли малко.
Според него каква форма трябва да притежава един телефон, който поддържа едва ли не, всеки вид безжична комуникация в света на мобилните технологии....
Не искам да говоря пък за купищата програми, коитои съм инсталирал на него.
Ползвам го с 2ГБ карта на Apacer и досега не съм имал никакви проблеми.
Телефона ми е синхронизиран с Gmail, ползвам Gizmondo Project, като VoIP клиент.
Просто безупречен телефон с доста добра батерия, бих казал.
Ъхъ ;)) верно. Обаче няма смисъл да се заменя е61 за е61и аз лично направих замяната. Има подобрения но те могат да се усетят само ако си ползвал е61. Наистина процесора не е от най-добрите въпреки това до момента за мен лично best phone. Много удобна клавиатура, добра батерия , екрана е жесток. Камерата... абе става ,но само за дневни снимки за през ноща не струват нищо че има night mode. До толкова ми харесва и ми е удобен че не мисля за замяна в скоро време. Скъп телефон и от там хората се плашат донякъде предполагам и размерът му не е апетитенм но ви уверявам че е много удобен телефон и никак не ми пречи дори когато е в джоба на дънките ;)). Nokia rlz !!!
niamam namerenie da si vzimam S40 tel,za6oto v momenta sam s nokia 6288.Pod svesten tel razbiram da e s Windows mobile,Linux ili Symbian UIQ,za6oto na men S60 interfeisa ne mi haresva za6oto ne e funkcionalen kolkoto nito edin ot gornite tri,koito sam izbroil.
Hi iskam da popitam moje li na nokia 61i da se slagat programi kato gps navigatori.T.E. koe e po-dobre da si vzema nokia 6110 navigator koqto ima gps ili nokia 61i koqto ima wifi.Molq vi po kompetentnite da mi pi6at na emaila ili tuka v foroma.PLS
Ами Е61 с ГПС отделен ще ти е по-удобно заради по-големия екран - 6110 честно казано не съм го ползвал,но имайки предвид екранчето ще е жива мъка да се ползва ГПС навигация ..
Може ли да ми обясните по-точно как се пуска интернет през телефона,трябват ли някви месечни такси, ако изобщо така се казва? Страшен невежа съм и си нямам ни най-малка идея. Някой на който му се занимава изобщо да ми пише на мейл : [email protected] и ако може да ми каже какви работи може да се правят с телефона. Много се извинявам за глупавите въпроси и молби, но както казах нищо неразбирам а телефона предизвика голям интерес у мен и все пак благодаря предварително ...
Аз ти предлагам да се поровичкаш из форума, да прегледаш различни теми така някои неща ще ти се поизяснят и тогава ще можеш да задаваш въпросите си ако има такива ;)).