6120 classic
-
- Регистриран: 01 яну 2007, 17:33
Re: Nokia 6120 classic
Обзор на телефона
http://www.mobile-review.com/review/nokia-6120.shtml
http://www.mobile-review.com/review/nokia-6120.shtml
mnogo iskam da razbera nqkoi probval li e da gleda film na toq telefon i ima li nqkakvi problemi...
poneje az sym s 2gb karta,kachih si Prison Break ot 1 sezon 3 serii ozvucheni na bulgarski i namaleni 3 pyti (po 115 mb sa nqkyde ne znam tochno kakuv format,mai ne e mpeg zashtoto pishe nokia multimedia player file).Ta kato gi pusna s real player na malyk ekran pochti ne zasicha,ae dosta rqdko.Obache kato pusna filma na cql ekran i prez 10-15 sekundi po edno ednosekundno zasichane.Slojih si kartata na nokia e65,za vsichko koeto se opitashe da otvori,trqbvashe da chaka po 4-5-6 sekundi ,obache filma mu vurveshe perfektno bez absolutno nikakakuv sech.Ta iskam da popitam vie imate li takuw problem,az kak moga da go resha:nqkoq programa da instaliram ili pyk smart movie ili nqkoq druga programa li ... Pls ako nqkoi moje da mi pomogne shte sym mu mnogo blagodaren :)
poneje az sym s 2gb karta,kachih si Prison Break ot 1 sezon 3 serii ozvucheni na bulgarski i namaleni 3 pyti (po 115 mb sa nqkyde ne znam tochno kakuv format,mai ne e mpeg zashtoto pishe nokia multimedia player file).Ta kato gi pusna s real player na malyk ekran pochti ne zasicha,ae dosta rqdko.Obache kato pusna filma na cql ekran i prez 10-15 sekundi po edno ednosekundno zasichane.Slojih si kartata na nokia e65,za vsichko koeto se opitashe da otvori,trqbvashe da chaka po 4-5-6 sekundi ,obache filma mu vurveshe perfektno bez absolutno nikakakuv sech.Ta iskam da popitam vie imate li takuw problem,az kak moga da go resha:nqkoq programa da instaliram ili pyk smart movie ili nqkoq druga programa li ... Pls ako nqkoi moje da mi pomogne shte sym mu mnogo blagodaren :)
Az mislq da sivzema 1GB ama ima nqkolko vida SanDisk, Kingstin i o6te nekva?
Kakava da si vzema?
Kakava da si vzema?
spored men SanDisk zashtoto imam priqteli, koito sa mnogo dovolni
Az polzvam 512MB MicroSD karta na SanDisk na moq EL71 i sam mn dovolen :)
Гледал съм филм на телефона виждаше ми се перфектно без засичане, ама имам ся един който сече малко и аз нз защо е така. Само искам да ти кажа, че не всички филми ще ти сечат ако това те притеснява.
Аз първо бях с Lexar - ПЪЛЕН БОКЛУК. Цяло лято бях на планина и на море имах много ценни, красиви моменти запечатани на телефона (картата) и точно деня преди да се прибера и да си ги сваля на компютъра ми се развали картата, пък картата беше на няма и месец. В момента съм с Kingston доволен съм пък и моите приятели също са доволни от нея.
S 1GB 6te mi zasi4a li v smisal ako se napalni cqlata karta?
Аз съм с 1 гига и няма никакви проблеми .Засега на нищо не ми засичало при абсолютно пълна карта си гледам филм или слушам музика и играя
Нормално е да има забавяне, при сичко е така и целия хард на компютъра ако си напълнеш пак ще има забавяне така че ще има ама ще е по малко от колкото примерно на някой друг телефон защото процесора не е слаб на телефона с пълно 512 мб нямам почти никво забавяне изобщото не се усеща.