6300
Re: Nokia 6300
как върви за нова година ще е под 300 лева което е много добре:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
може да не е под 300 лв. според мен, защото като видят че се продава и замразяват цените.
2Мр са напълно достатъчни за телефон от този клас, въпреки че ако на някой му предложат 5Мр всеки би се съгласил.Освен това бих си взела този телефон и заради добрата цена,Мр3,радио,комуникационните му възможности и т.н.
а аз бих го взел най вече заради красивия му външен вид
най избарания телефон от nokia
лидера на мобилните телефони!!!
Браво на Nokia за телефона ,красота!!!
най избарания телефон от nokia
лидера на мобилните телефони!!!
Браво на Nokia за телефона ,красота!!!
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:27
Здравеите , бих искал да ме консултирате за качествата на телефона - трябва ми USB-то в съчетание с доп.памет . Научих че точно това са слабите му страни???
Незнам какво слабо има там. Аз имам карта в телефона от 1ГБ. Когато включа miniUSB кабела към телефона той изписва че има включен кабел и дава избор между три решима на работа- "Режим Nokia" , "Печат и медия" и " Съхранение данни"
Ремим нокиа се използва когато челаеш да прехвърляш данни на тела чрез нокиа ПС суит т.е трябва да я имаш инсталирана на компа.
Печат и медия не съм ползвал и незнам за какво е.
Съхранение на данни е свободен достъп до мемори картата - все едно си включил USB памет към компютъра. Тогава нямаш достъп до паметта на телефона-но тя и без това е толкова малко че...
Ремим нокиа се използва когато челаеш да прехвърляш данни на тела чрез нокиа ПС суит т.е трябва да я имаш инсталирана на компа.
Печат и медия не съм ползвал и незнам за какво е.
Съхранение на данни е свободен достъп до мемори картата - все едно си включил USB памет към компютъра. Тогава нямаш достъп до паметта на телефона-но тя и без това е толкова малко че...
bateriqta mu e nai-slaboto mqsto.ako ti se nalaga da govori6 pove4e,trqbva da si hodi6 sas zarqdnoto v djoba ;)
За мен слабите му страни в сравнение с 6233/34, които са на една цена с 6233 са липсата на 3G, по слаба батерия, по-ниска резолюция а видеото, няма InfraRed, липса на 3D звук.
Всичко друго им е еднакво.
Всичко друго им е еднакво.
Kakvo bihte me posavetvali N72 ili 6300?
интересен въпрос
на мен любимец ми е 6300
но N72 е все пак N series телефон
лично бих взел 6300 ако ми се налага да избирам защото е по красив телефон!
на мен любимец ми е 6300
но N72 е все пак N series телефон
лично бих взел 6300 ако ми се налага да избирам защото е по красив телефон!