N95
Re: Nokia N95
tony66,
кажи как го подкара, защото при мен като го инсталирам ми дава че има грешка.
кажи как го подкара, защото при мен като го инсталирам ми дава че има грешка.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
vklu4vam nokiata na mass storage slagam papkata sistem napravo v d:(v kartata) posle instaliram sis-a v otnovo v kartata i gotovo!
ako pak ne6te vzima6 activation cod i prez mass storage q slaga6 system\apps\ROUTE66
ako pak ne6te vzima6 activation cod i prez mass storage q slaga6 system\apps\ROUTE66
Един въпрос относно настройките на телефонния указател.Като влезна в указателя и задам първата буква на търсения от мен контакт,би трябвало да ме изпрати на всички контакти, които почват с тая буква.Да ама не,ако контакта е от две думи(Иван Петров например)като напиша буквата П не ме изпраща при контактите , които започват с П а на тия които последната цяла дума е с П(като Иван Николаевич (П)етров например.Ако някой знае някаква настойка или начин да се оправи това моля да пише.Предварително благодаря.
-
- Регистриран: 21 май 2007, 11:34
prost si si,bratle,unikalno tupo mom4e si!ti ima6 li 15g vuob6te?kakvo stana sus snimkite,aide iz4akah se...
Аполонката го познавам и е на 32-33 години, не си спомням точното инфо.
kryan, pri novite nokii e taka 1-vo izlizat vsi4ki koito 2to ime ili 3to ime zapo4vat s tazi bukva i nakraia s 1to ime. I az neznam dali tova se nastroiva ot niakade.
:)
:)
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
хора здравейте как мога да измервам селскостопански площи с н95
@irko ми каза , как трябва да е ама не става
или този телефон ще измерва площи и да показва колко декара е или съм сам дал за ништо тез пари
щото бях го купил само заради gps
помогнете ако можете
@irko ми каза , как трябва да е ама не става
или този телефон ще измерва площи и да показва колко декара е или съм сам дал за ништо тез пари
щото бях го купил само заради gps
помогнете ако можете
Dosega ne mi se e nalagalo da izmervam selskostopanska plost i ne znam kak stava. Ako niakoi znae i na men 6te mi e interesno da razbera. :D
hora kade da si namerq BG menu i kak da go instaliram
-
- Регистриран: 26 апр 2006, 12:23
питай в Мтел колко ще искат да ти сложат