6131
-
- Регистриран: 17 сеп 2007, 20:33
Re: Nokia 6131
dobre togava koi e po-dobyr mejdu 6111 i 6131?pro4etoh vsi4ki mneniq za mnogo telefoni i vsi4si si imat plusove i minusi i adski mi e trudno da izbera...
kolko pari si go zima ot MTEL 6toto i az iska m da s i go kupq.
телефона си го купих и още на другия ден се оказа дефект, при отваряне на капака дисплейа не светва, иначе дисплейя е супер, но това нещо ми развали радостта от покупката, добре че в алфа копи ще го направят, така че не копувайте втора ръка без гаранция, моя проблем ми казаха че ремонта щял да струва над 200 лв, но принципно това е третия телефон нокия за тези две години и два се развалиха ей така, старите ги правят по качествено си мисля, ето че и нокия не са чак толко добри, не говоря за финландските сглобки, то само смартфоните се сглобяват там
az go imam ot godina i nqmam nikakvi oplakvaniq:)raboti perfektno,displeq e edin ot nai dobrite nqkoga pravine za telefon:)kamerata vupreki 4e e 1.3 mp snima kato cifrov fotoaparat:)tel4eto e super!
-
- Регистриран: 16 окт 2007, 23:18
NAI-T1PIQ BOKLUK:predi 2 meseca si dadoh telefona na remont 6oto ne 4ete6e sim karta ne mu rabote6e blutooth-a i irda-to predi 1 sedmica mi varnaha telefona ot remont blutooth-a i irda-to mu bqha opraveni oba4e pak ne 4ete6e sim karta varnah go vapreki 4e be6e sas iztekla garanciq i go prieha i kazaha 4e do 1 sedmica 6e mi dadat nov oba4e ve4e 3 sedmica nikoi ne se obajda!!!
много добър телефон имам го от половин година и не ми е правил проблем батерията като си играеш по малко с телефона издържа 3-4 дни при мене издържа 1 ден като слушам 6-7 часа музика и правя снимки според мене е супер телефон ама следващата ми цел е N95 и мисля лятото да я осъществя който си купи Нокиа 6131 няма да сгреши не е ибан като СЕ да се разхлопва горе където се отваря капачето мн е як като дизаин е добър супер телефон
много харесвам този телефон и искам да си го купя,но не съм имала с капаче и това само ме притеснява.моля те кажи ми добър ли е?някъде четох,че се надрасквал вътрешния дисплей от копчетата,така ли е?аз си го харесах в розово.колко лева си го купи?
smenql li si panelite iskam da znam dali moje shtot na moq malko e na draskan
преди пет дни си купих нокия 6131-розов цвят.много ми харесва,но нямам книжка с инструкции на бълг.език и някои неща не мога да ги разбера.знае ли някой от къде мота да си взема такава?колко време държи батерията?
http://www.nokia.bg/A4575040
Тук има инструкция за работа и технически данни на апарата.
Тук има инструкция за работа и технически данни на апарата.