6110 Navigator
Re: Nokia 6110 Navigator
http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=9691&start=465
6-та програма от горе на долу. Прочети внимателно обяснението дадено но Руски
Route66.Mobile7.v7.3.545.Multilanguage.S60v3.SymbianOS9.1
Версия :7.v7.3.545
Язык:Multilanguage
Состояние:Cracked-BiNPDA
ПОДПИСАНА
Установка Карты: скопировать КАРТУ на флешку в \system\apps\route66\maps
Выбрать Active via Internet, и ввести 16 символов (любых).
и най вече това:
Карты можно скачать здесь
Здесь для Nokia N95 НЕПОДПИСАНА Route66.Mobile 7
6-та програма от горе на долу. Прочети внимателно обяснението дадено но Руски
Route66.Mobile7.v7.3.545.Multilanguage.S60v3.SymbianOS9.1
Версия :7.v7.3.545
Язык:Multilanguage
Состояние:Cracked-BiNPDA
ПОДПИСАНА
Установка Карты: скопировать КАРТУ на флешку в \system\apps\route66\maps
и най вече това:
Карты можно скачать здесь
Здесь для Nokia N95 НЕПОДПИСАНА Route66.Mobile 7
НА, чупи си главата с тази версия /не че няма да ти работи но....../
а е толкова просто да попиташ чичко ГУГЪЛ
http://www.google.bg/search?hl=en&q=Route66.Mobile.v7.3.486&btnG=Google+Search&meta=
а е толкова просто да попиташ чичко ГУГЪЛ
http://www.google.bg/search?hl=en&q=Route66.Mobile.v7.3.486&btnG=Google+Search&meta=
Странно.....имено там им е мястото. Но при теб пише "навигатор" на папката при мен пишеше "Route66". Моята 6110 Навигатор бе закупена от Тотал телеком и тази информация ми даваше.....
Oмах,
Я кажи ти виждаш ли път извън София и ако го виждаш осъществяваш ли рутиране?И аз изтеглих програмата на Route66 от линка,който ти посочи 6/15,но нищо не се получи.Ако не си забравил моят телефон е купен от Германия.Не виждам карта на Варна и Бугас,въпреки че ги имам инсталирани в директорията Maps.Инсталирах и тази ПТ 181МБ,но нищо.Я кажи какво става?
Я кажи ти виждаш ли път извън София и ако го виждаш осъществяваш ли рутиране?И аз изтеглих програмата на Route66 от линка,който ти посочи 6/15,но нищо не се получи.Ако не си забравил моят телефон е купен от Германия.Не виждам карта на Варна и Бугас,въпреки че ги имам инсталирани в директорията Maps.Инсталирах и тази ПТ 181МБ,но нищо.Я кажи какво става?
? за фукция на GPSa на Nokia 6110 Navigator
Може ли някой собственик на въпросния телефон да ми каже дали гпса има функцията да калкулира лицето (кв.м) на дадена площ(предварително обходена), каквато имат повечето ГПСи? понеже тази функция би ми била най- полезна и съответно ще повлияе на покупката на този телефон. Предварително благодаря на отговорилите!
Omax,pravq vsi4ko kakto trqbva,instaliram route66 na kartata,durpam si kartata EasternEurope,slagam q tam kadeto kazva6 na kartata,oba4e posle kato trugna da startiram Route66 ot ikonkata mi pi6e : Resource files are missing,please reinstall the application.Pomagai.
"подписа" ли програмата за твоя телефон?
Po nqkakuv na4in,neznam i az kak no uspqh da startiram programata.Sega oba4e mi izpisva NO GPS ,kakvo zna4i tova i kak da dam da se konektne?
и от къде се стартира това activ via internet за да сложа тези 16 символа
тел. е с българско меню
според руснаците се инсталира файла moj.sis в телефона и аз го инсталирах,но бургас така и не видях
инсталирах руте 7.3.545
и сега........
тел. е с българско меню
според руснаците се инсталира файла moj.sis в телефона и аз го инсталирах,но бургас така и не видях
инсталирах руте 7.3.545
и сега........
Re: ОПИСАНИЕ GPS
В крайна сметка трябва ли да се инсталира допълнително сoфтуера Route 66. Аз здраво зациклих с този телефон дееба. До никъде съм вече бая време. Откъде ли не теглих уж кракната версия на Рут 66 и все дава няква грешка след инсталацията ако се опитам да стартирам програмата. Почва вече да ме е яд че го взех този телефон. Някой да помогне ?!?