N95
Re: Nokia N95
tom tom e навигационнен софтуер. Като един от гигантите в навигационния бранш те разработват софтуер и хардуерни устройства за целта. Имат софтуер работещ под Simbion i Windows......
хе
а вече ще купуват картите си от nokia
:)
а вече ще купуват картите си от nokia
Силно се съмнявам в това твърдение
Нокия май купиха NAUTEQ или нещо подобно беше името на фирмата разработваща навигационен софтуер и карти към него
Нокия май купиха NAUTEQ или нещо подобно беше името на фирмата разработваща навигационен софтуер и карти към него
tomtom купува карти от navteq (по-добрите карти) и tele atlas. сега navteq е част от nokia, така че...
Az ne sam vijdal niakoi da polzva GPS na N95, tova 4e ne sam ne zna4i 4e ne raboti no kato gledam jivo 4udo si e da podkarash takav telefon da te navigira, mnogo pari za nishto obshto vzeto , GPS moje da si polzvash na vsiki tel s edin vanshen priemnik i gotovo :):):) bez mnogo iadove, kato 4eta tuk kolko mnogo se oplakvat mai verno smisal niama :)
Дай да си чукнем една среща да ти демонстирарм колко добре работи навигацията на Н95. Работя в центъра на София и съм отворен за демонстраций всеки ден.
По твоята логика и апаратите правят по-добри снимки, мп3 плеърите са страхотни сами по себе си, видеокамерите също,покет ПС за обработване на word i excel....извода е куп необходими аксесоари в джобовете на сакото и eдна 1110 за разговори
За себеси съм направил избора - всичко от което имам нужда на едно място с тегло от 120 грама....и всичко работещо перфектно
А че гроздето е високо и кисело - всички знаем
По твоята логика и апаратите правят по-добри снимки, мп3 плеърите са страхотни сами по себе си, видеокамерите също,покет ПС за обработване на word i excel....извода е куп необходими аксесоари в джобовете на сакото и eдна 1110 за разговори
За себеси съм направил избора - всичко от което имам нужда на едно място с тегло от 120 грама....и всичко работещо перфектно
А че гроздето е високо и кисело - всички знаем
...така че tomtom ще купува карти от nokia
логично е
логично е
Az tova kazah ako ne si pro4el 4e mnogo ot horata ne polzvat tazi ekstra.... malcina sa podkarali tova neshto da raboti, i to mojebi, ne 4e ne ti viarvam ama ti si edinstveniat tuk koito kazvash 4e mu polzvash navigaciata na tozi neznaino skap telefon
Ако беше чел внимателно всички мнения щеше да видиш, че има и други хора които ползват успешно навигацията на Н95. Друг е въпросът че във В.Търново, където живея не се движа по маршрутите, които ми задава, защото знам най-преките пътища, които нямам как да се фиксират от телефон, предвид постоянните строителства и промени в старата столица.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black