6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
Благодаря ти много!!!Имате ли идея от къде се сваля карта на България за нокията?
нестига че батерията ми държи два дена,ами когато го включа да се зарежда след известно време ми дава,че батерията е заредена.Вземам го за да говоря или за нещо друго,без да го изкючвам от зарядното и започва пак да се зарежда и след 2 минути пак е зареден.Аномалийййй какво му става незнам.
нестига че батерията ми държи два дена,ами когато го включа да се зарежда,след известно време ми дава че батерията е заредена.Взимам го да говоря или за нещо друго и започва пак да се зарежда и след 2 минути дава че е зареден.Луда работа.
здрасти
споделяш че батерията ти държи 2 дена, но при каква интензивност на ползване на телефона...имам в предвид дали го скасваш от базикане.искам да си взема този телефон, но малко съм се разколебала от общото мнение за слабата му батерия.мн би ми помогнал с малко повече информация от първа ръка!
моля ви, ако някои друг също има компетентно мнение за издражливостта на батерията на 6120 да ми пише.
Благодаря предварително :)
споделяш че батерията ти държи 2 дена, но при каква интензивност на ползване на телефона...имам в предвид дали го скасваш от базикане.искам да си взема този телефон, но малко съм се разколебала от общото мнение за слабата му батерия.мн би ми помогнал с малко повече информация от първа ръка!
моля ви, ако някои друг също има компетентно мнение за издражливостта на батерията на 6120 да ми пише.
Благодаря предварително :)
Mi moga da ti kaja,4e telefona e super qk!I az kato si go vzeh me izdrazni malko bateriqta,no ve4e ne mi pravi vpe4etlenie!Zarejdam go na okolo 3-4 dni,kato ve4e mi mina trapkata i ne go bazimkam,a go izpolzvam samo za razgorovi i snim4ici.Istinata e,4e bateriqta pada barzo edinstveno pri razgovoriteNe sajalqvam,4e si go vzeh!Savetvam te i ti da go napravi6!Ne mislq,4e nqkoi bi se oplakal ot telefona za ne6to drugo osven bateriqta!No pak kakvo pak,nqma ni6to trudno v tova da sloji6 zarqdnoto i da go mu6ne6 v kontakta:)
Верно! И Муртазин тъй казва - вижте обзора на мобилревю, 3-4 дни
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
tva e edin perfekten telefon s si4ki extri-barz procesor-379Mhz(koeto ozna4ava 4e e po barz ot nokia n73 koqto e edva 220Mhz i e mn bavna),2Mpx kamera s prili4ni snimki,240x320 rezoliuciq na displeq,3G,videotelefoniq i si4ko vazmojno...no edinstveniq gaf na tazi nokiq e iskliu4itelno slabata bateriq 820Mah koqto darji edva den ili dva.te naro4no gi praqt taka za da ima konkurenciq m/u telefonite na nokia-seki se otli4ava s ne6to koi s bateriq koi s kamera,koi s GPS i vaob6te nqma perfekten telefon...seki si ima nedostatak.A tova e telefon za xora koito ne izlizat mn mn,za da mogat da stoqt i dago zarejdat...:)kofti bateriq...
На мен батерията ме държи 2-3 дена. Пробвал съм го на интензивно звънене издържа ме 2 дена като се има предвид че говорих по 40тина минути на ден. Според мен батерията не е чак толкова слаба колкото всички се опитват да я изкарат. Сега на 2 дена ако си зареждаш телефона не е толкова трудно и непосилно. Пък и да не говорим че телефона за по малко от час и е зареден от напълно празна батерия. Не вярвам на 2 дена поне 1 час да не прекарваш на място с контакт.
abe a da vi pitam chetoh che lesno se olushtval djoistika kato na 6230i ima li neshto takova
imam o6te edno vapros4e....gledah v nqkolko spisaniq za gsm aparati i v o6te tolkova saita,vav vsqko edno ot tqh davat razli4na informacia za kapaciteta na bateriqta -ednite pi6at 820, drugi 850, treti 890mAh... a sega nalu4kai verniq otgovor!?! na koe da vqrvam? :D