6267
Re: Nokia 6267
E, така пишеше, не знам дали наистина е вярно.
Има го в новия каталог на 2be за 599 лв.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Аз пък допреди година не си падах по Nokia, но виждам огромен напредък - изчистване и стилност на дизайна, балансираност на функциите (много, но всичко необходимо без скъпи ненужни изгъзици)
Ще си взема този или 6290.
Ще си взема този или 6290.
В новия каталог на 2be е вече 519 лв.
Никой ли още не си го е купил да каже какви са му впечатленията!?!
В GSMArena пишат, че и при него лесно се драска около вътрешния дисплей, както при 6131, има малък живот на батерията и пак е изработен от тая пластмаса, където при натискане скърца.
Като си помисля, че не си взех именно поради тези причини 6131 и чаках 3 месеца за този ...... незнам. Искаше ми се флип телефон до 450 лв, но с добра камера и хубав звук.
В GSMArena пишат, че и при него лесно се драска около вътрешния дисплей, както при 6131, има малък живот на батерията и пак е изработен от тая пластмаса, където при натискане скърца.
Като си помисля, че не си взех именно поради тези причини 6131 и чаках 3 месеца за този ...... незнам. Искаше ми се флип телефон до 450 лв, но с добра камера и хубав звук.
dovolen sam ot nego bateriqta darji blizo 5 dena kato si igraesh no ina4e ne sam go probval dali ste izdarji pove4e mnogo e dobar sashto taka i plastmasata e kato na 6131 draska se mnogo ot dve sednmici go imam i ve4e go odraskah do vashniq displei
Ето едно видео, за съжаление на италиански:
http://youtube.com/watch?v=IP7Ql4-VF5U
Лентовите кабели на Nokia достатъчно издържливи ли са?
http://youtube.com/watch?v=IP7Ql4-VF5U
Лентовите кабели на Nokia достатъчно издържливи ли са?
аз имам Нокия 6131 и съм невероятно доволен от нея !!! 6267 е уникален телефон и сериозно обмислям да си го купя.За мен има само един недостатък в сравнение с 6131-това е бутонът острани с които автоматично се отваря капачето... толкова е удобен , а и аз имам телефона от година и половина и не ми е създал нито един проблем с това отваряне ... и ми е странно защто са решили да го махнат :(