N95 8GB
-
- Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01
Re: Nokia N95 8GB
Според мен недей бърза толкова да си го земеш,имай малко търпение за да си го вземеш на добра цена :)
Каквато и да е цената му го вземам между 1 и 5 декември ако е 1600-1700 тогава ще се замисля но ако е по-малко веднага го вземам ..чесно казано разполагам с точно 1500 лв. (първия ми хонорар все пак съм едва на 14) и нито стотинка повече...
-
- Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01
Аз ти гарантирам че телефона до 5 декември няма да е повече от 1500 лв !!! :)
Еее щом ти гарантираш съм спокоен ;-))
Дано дано...че ако е над 1500 наще пак ще ме критикуват,че цяло лято се трудя апък един телефон не мога да си купя :D
http://www.hi-mobile.net/Nokia-N95-8GB-Fully-Unlocked/ Ето за колко го продават $859=1176,83лв чисто нов.Интересно за колко ли ще го пуснат у нас...???
e kakvo stana s ofertata vmesto da stavat pove4e te hepten iz4eznaha
Добра новина
вчера бях в Алфа Копи и хората ми казаха, че цената на която ще ктартира телефона е 1320 лв с ДДС, сертифициран апарат и пълен заводски комплект. Според тях вече е имало тестови бройки но реалните продажби ще започнат едва в началото на декември. Цената като за старт е много добра и момчето от Алфа копи сподели, че при работа с телефона е останал впечатлен от качеството на изработка която нямала нищо общо като конструкция с н95.....просто си приличат на външен вид но до там. Очаквало се, а и вече забелязали тенденция на рязък спяд в цените на н95, което било тенденциозно от страна на Нокиа. Просто н95 е "прибързано" пуснат на пазара с цел да "умъртви" мераците на конкуренцията за докопване да пазарен дял.....
След всичко казано мога да споделя, че първото което направих след това е да ида и да си продам моя н95 за да понеса минимални загуи....до декември ще работя с една 8600 Луна:-)
вчера бях в Алфа Копи и хората ми казаха, че цената на която ще ктартира телефона е 1320 лв с ДДС, сертифициран апарат и пълен заводски комплект. Според тях вече е имало тестови бройки но реалните продажби ще започнат едва в началото на декември. Цената като за старт е много добра и момчето от Алфа копи сподели, че при работа с телефона е останал впечатлен от качеството на изработка която нямала нищо общо като конструкция с н95.....просто си приличат на външен вид но до там. Очаквало се, а и вече забелязали тенденция на рязък спяд в цените на н95, което било тенденциозно от страна на Нокиа. Просто н95 е "прибързано" пуснат на пазара с цел да "умъртви" мераците на конкуренцията за докопване да пазарен дял.....
След всичко казано мога да споделя, че първото което направих след това е да ида и да си продам моя н95 за да понеса минимални загуи....до декември ще работя с една 8600 Луна:-)
Не знам за теб, но на мен ми звучи смешно да се откажеш от смартфон от класа на Н95 за фешън-телефон като 8600. Въпреки интересния дизайн, не мисля, че си струва да загубиш цялата функционалност и мултимедийна насоченост на телефона. Лично аз не бих постъпил така, ако искаш дизайн, изчакай за Н95 8 ГБ. А, и между другото, сглобката на моя Н95 е много добра и изобщо не хлопа.