6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
A kak se skagat na telefona?
Re: Nokia 6120 classic themes
da temite ot n95 trugvat na 6120 i osven tova ima dostatuchno prilojeniq za classica povecheto prilojeniq koito sa za n73 si rabotqt perfectno i na 6120 tui chee ako nqkoi sha ti omruzne burzo tva e 6300 koito kato telefon ne e losh no prosto edin symbian vinagi e predimstvo az zaradi tva si go i vzeh de
Re: Nokia 6120 classic themes
Моля те пич купи си 6300 ... той е 1000 пъти по разнообразен от 6120 .. мухахухаха ти луд ли си бе какъвто и да е телефона щом е симбиан той е милион пъти по разнообразен от обикновенните пък да не говорим, че 6120 е доста по-качествен от 6300. Ставаш смешен с това твое изказване.
телефона има ли стерео говорители и става ли за слушане на музика
Няма стереоговорители. Иначе звукът от телефона е на прилично ниво.
само батерията ли е му е слабото място
Kak moga da si sloja tema na telefona?
az iskam da si kupq toq telefon molq vi pi6ete kakvo mu ne e dobro i rabirase kakvoto mu e dobro az imam NOKIA 6230i mnogo sam dovolem ama ve4e mi omrazna a i nqma simbianina4e ne mi pravi nikakvi progblemi ... mersi predvaritelno
az iskam da si kupq toq telefon molq vi pi6ete kakvo mu ne e dobro i rabirase kakvoto mu e dobro az imam NOKIA 6230i mnogo sam dovolem ama ve4e mi omrazna a i nqma simbianina4e ne mi pravi nikakvi progblemi ... mersi predvaritelno