6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
Mi kato pro4ete6 vsi4ki stranici s mneniq mislq,4e sam 6te si otgovori6 na vaprosite!
ei ka4ete nekvi snimki da vida kak snima pls
Здравейте , може ли някой да ми помогне.
Купих си НОКИА 6120 class. I-mode. Не мога да свалям прикачени файлове от Е-mail. Примерно PDF. Нещо в настройката ли е или I-moda пречи. Има ли програма за разкодирване и ще си остане ли I-mod телефона ако го разкодирам , защото не мога да влизам освен през I- moda. Благодаря Ви.
Купих си НОКИА 6120 class. I-mode. Не мога да свалям прикачени файлове от Е-mail. Примерно PDF. Нещо в настройката ли е или I-moda пречи. Има ли програма за разкодирване и ще си остане ли I-mod телефона ако го разкодирам , защото не мога да влизам освен през I- moda. Благодаря Ви.
кажете от къде се маха защитата за темите и приложенията на нокиа 6120 или там нещо друго ако има,защото като искам да си инсталирам тема за нокиа 6120 и ми дава грешка и не може да я инсталира?
Iskam da popitam ne6to!Cqlata mi informaciq v telefona e zapametena v kartata t.e izobrajeniq,muzika i t.n,NO kogato iskam da si svalq informaciq ot telefona na kompiutara,kompiutarat mi pokazva,4e v pametta na kartata nqma nito edna ikonka,t.e kartata e prazna!Na kakvo se dalji tova?Moje li da mi se e precakala kartata?Blagodarq predvaritelno!
Кой е по-добър - 6120 или 6290?
Tyk ima mnogo gotini i zabavni palitri.Podbrah si niakolko i si gi kachih v tel.Sega iskam da si gi smenia no sreshtam trydnost pri deinstaliraneto (iztrivaneto)na veche kachenite ot men.Ne mi izliza opciia za deinstalirane (triene).Kak stava deinstaliraneto ili premahvaneto na veche kachena tema.Molia za savet!Blagodaria predvaritelno...!:)
http://www.onsmartphone.com/themes-for-nokia-6120/
http://www.onsmartphone.com/themes-for-nokia-6120/
Re: Nokia 6120 classic zashtita za instal na temi!!!
Здравейте!Понеже вече сериозно мисля да си купувам нокиа 6120,но попаднах на няколко поста тук,а и по чужди форуми,в които се споменава за проблеми с инсталиране на приложения и най-вече теми.Проблема се състои в някакви защити и невъзможност за инсталиране на темите.Нека тези които го ползват да споделят има ли такова нещо и ако да как се премахва проблема.Честно казано на едно място попаднах на решение на проблема,което най-общо се състои във връщане на годината и датата на телефона назад и тогава се инсталират темите и приложенията.След това се връща датата и годината в нормалното им състояние и уж нямало проблеми!ОБАЧЕ има едно голямо НО:ами ако не сработи това?Честно казано не ми се дават толкова пари за телефон на който общо взето не може да се инсталира нищо!!!За какво ми е тогава Смартфон?Ами то и Нокиа 6300 иначе е почти същата като основни показатели!!! и на нея се слагат теми без проблеми!Или да си остана с добрия стар Сони Ериксон к750i!!!Моля помогнете ми със съвети по въпроса за да мога да взема окончателно решение!Благодаря предварително!!!
и аз съм със същият проблем и не знам как да го реша?
Nokia 6120:
1.Телефона е много готин на външен вид
2.Звука е много силен дори по-силен от Nokia 6300
3.Няма спор,че телефона е номер 1 за тея пари
С темите въовще няма да ти прабят проблем
Абе купувай няма да згрешиш
1.Телефона е много готин на външен вид
2.Звука е много силен дори по-силен от Nokia 6300
3.Няма спор,че телефона е номер 1 за тея пари
С темите въовще няма да ти прабят проблем
Абе купувай няма да згрешиш