N82
Re: Nokia N82
клавиатурата ще е минус и то не малък,хубаво че почват веднага продажбите само дето на никой не му е ясно защо нокия пускат модел идентичен 1:1 със Н95 на същата цена с една единствена разлика в светкавицата
формата е друга, батерията е по-голяма, има ксенонова светкавица, сензорна навигация като в n81...
не че някой ще усети 100mah повече за сметка на тва неудобството от апарата и по-малкия дисплей всеки ще ги усети
Има хора които предпочитат моноблок устройствата пред слайдъри и капаци! Споменава се ,че е доста по-бърз от чистия Н95 , с двойно повече рам (128МБ , 90МБ свободни при стартиране) , Ксенон.
На мен много ми харесва.
На мен много ми харесва.
На мен също ми харесва модификация моноблок.Супер си е телефончето.Крайно време беше да пуснат подобна конфигурация.Само не разбирам едно:знам,че инфрачервеният порт е вече остаряла и демоде системка за прехвърляне на данни и не я монтират при новите нокий,макар,че е евтина и цената на един телефон ваобще няма да се ускапи допалнително.Докато например при сони-ериксоните и най скапият им модел пак си я има...?!
Може ли да кажете на каква цена ще излезе и кога?
450 евро без такси и надценки така че около 1000лв официално от днес е на пазара в Европа
Не е лош телефона, но както се каза в по-горните мнения няма голяма разлика с Н95 освен в дизайна,който според мен е на доста ниско ниво !
Тази клавиатура ... Дизайна е куц !
Това което ще стане е че ще подбие здраво цената на Н95 и тук след нова година същият ще е на цена от порядъка на 750-850 лв. Поне такова е моето мнение а иначе,
хора които искат мулти функционален Моноблок вече може би ще са намерили това което търсят .
Тази клавиатура ... Дизайна е куц !
Това което ще стане е че ще подбие здраво цената на Н95 и тук след нова година същият ще е на цена от порядъка на 750-850 лв. Поне такова е моето мнение а иначе,
хора които искат мулти функционален Моноблок вече може би ще са намерили това което търсят .
разликата е огромна по отношение на свободната памет за приложения. така като гледам k850 няма никакви шансове