N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB
"За това и не можах да придобия престава са броузера му....."
Aми аз съм много доволен от браузъра,само он-скрийн клавиатурата бърка малко работата,особено когато се налага да се пишат символи.Също така,когато pinch-вам понякога,се получава забавяне при увеличаването,не че е болка за умиране.Единственото нещо,което не ми хареса,беше това,че когато отидох в Esato и М-R и влязох в някои теми,увеличих чрез пинчване областта,където се намират номерата на страниците(линковете),но не ги отваряше като натисках върху тях,въпреки че бяха достатъчно големи по мое мнение.Наложи се да увеличавам и увеличавам докато стигнах до максимума и чак тогава успях да сменя страниците. :)
Може би ако натисна два пъти последователно областта,в която се намираха,щеше да ми ги увеличи достатъчно още от първия път. :?
Не се сетих обаче. :p
И все пак браузърът е най-добрият до момента,обаче се надявам Deep Fish на Microsoft да бъде по-добър. :)
Телефонът е много добър както ти сам каза,но не си представям да го ползвам всеки ден. :(
Not my cup of tea. ;)
Aми аз съм много доволен от браузъра,само он-скрийн клавиатурата бърка малко работата,особено когато се налага да се пишат символи.Също така,когато pinch-вам понякога,се получава забавяне при увеличаването,не че е болка за умиране.Единственото нещо,което не ми хареса,беше това,че когато отидох в Esato и М-R и влязох в някои теми,увеличих чрез пинчване областта,където се намират номерата на страниците(линковете),но не ги отваряше като натисках върху тях,въпреки че бяха достатъчно големи по мое мнение.Наложи се да увеличавам и увеличавам докато стигнах до максимума и чак тогава успях да сменя страниците. :)
Може би ако натисна два пъти последователно областта,в която се намираха,щеше да ми ги увеличи достатъчно още от първия път. :?
Не се сетих обаче. :p
И все пак браузърът е най-добрият до момента,обаче се надявам Deep Fish на Microsoft да бъде по-добър. :)
Телефонът е много добър както ти сам каза,но не си представям да го ползвам всеки ден. :(
Not my cup of tea. ;)
мтел го предлагат за 1289 лв с договор
"четох доста за тела и пише че слайдера му е железен"
Такъв е.Но както повечето първи бройки от даден модел,и сред тези сигурно има някоя и друга дефектна бройка.Но това ще се оправи,не се притеснявай.
Такъв е.Но както повечето първи бройки от даден модел,и сред тези сигурно има някоя и друга дефектна бройка.Но това ще се оправи,не се притеснявай.
Не съм го взел. Не мога да се реша между N95 8gb, N82 или наследника на N91. N95 8gb има всичко, което ми трябва, освен добър звук. :(
Иначе тук в Оксфърд е малко труден за намиране без договор.Видях го на две места за 470 и 490 лири които ми се струват малко високи цени,но в Лондон трябва да е по-евтин.
Иначе го рагледах и наистина е това,което търся,като изключим звука.Пък и е малко малък,аз харесвам по-големи телефони,горе-долу като N82 на дължина.Но той е слайдър и е нормално да е по-къс.Ако имаше добър звук щях да го взема,независимо от това.Голям телефон за мен означава удобен телефон.Малкият ми се губи в ръцете.
Иначе тук в Оксфърд е малко труден за намиране без договор.Видях го на две места за 470 и 490 лири които ми се струват малко високи цени,но в Лондон трябва да е по-евтин.
Иначе го рагледах и наистина е това,което търся,като изключим звука.Пък и е малко малък,аз харесвам по-големи телефони,горе-долу като N82 на дължина.Но той е слайдър и е нормално да е по-къс.Ако имаше добър звук щях да го взема,независимо от това.Голям телефон за мен означава удобен телефон.Малкият ми се губи в ръцете.
И на двете бройки, които разгледах, слайдърът беше много добър. А и някъде по форумите четох, че механизмите са сменяни и не са като на N95.
Ами на N82 не харесвам батерията, пластмасовия корпус, малкия дисплей, лошо работещия акселерометър и бутоните. D-pad-а е неудобен освен това.
Ами на N82 не харесвам батерията, пластмасовия корпус, малкия дисплей, лошо работещия акселерометър и бутоните. D-pad-а е неудобен освен това.
Да не би да си пробвал N82 вече,че да твърдиш тези неща със сигурност?Ако съдиш само по видеото,което се публикува и което беше на прототипна бройка,едва ли това е най-точното нещо,по което да определяш телефона.Не казвам,че не е грозен,но винаги трябва да се пробва лично.Иначе и Н95 е изцяло пластмасов,но като гледам повече хора са доволни от сглобката на N82 отколкото на първия.Клавиатурата е взета от N91 и ако прилича на нея и по характеристики едва ли ще е неудобна.
Някой знае ли шибания ТомТом кога ще излиза за Н95 щото без него навигационият софтуер е пална боза.
Някой има ли идея как би могъл да се реши следният проблем. Имам Нокия N95 и се боря да я свърша с Bluetooth системата в колата ми, коята би трябвало сдвоявайки се изтегля цялата информация от СИМ-а и от телефона на дисплея на колата. Уви изтеглят се само контактите от СИМ-а но не и тези от самия телефон. Пробрал съм това с доста по прости Нокия телефони и става без проблем, но с Н-серията нещо удрям на камък. Предполагам, че е въпрос на някаква лукава настройка, която обаче не мога да хвана. Ако някой има подоберн опит или знае как се прави ще му бъда благодарен.
пробвай да инсталираш това в телефона
http://europe.nokia.com/A4143881
изтрий bt връзката в телефона и в самата система и след това ги pair-ни отново
http://europe.nokia.com/A4143881
изтрий bt връзката в телефона и в самата система и след това ги pair-ни отново
Такааа
вече съм горд собственик на този телефон
Най-накрая ми доставиха финландска бройка със някъв филм вътре който ще се замине по направление. На този сглобката му е страхотна. Наистина е подобрен слайда - убедих се. В момента се набъхва с програми и инфо. Току що му качих Рут 66 и по-късно като съм на открито ще го тествам /това е същия който ползвах на н95/ Дисплея наистина е уникален, качих му Ротейт ми и при завъртване автоматично се обръща като при IPhone. Въпросната програма вземете от тук но трябва да се подпише.
http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=497514#497514
Като натрупам повече впечатления ще пиша пак.
Пожелавам му го на всеки този телефон - голям кеф е
вече съм горд собственик на този телефон
Най-накрая ми доставиха финландска бройка със някъв филм вътре който ще се замине по направление. На този сглобката му е страхотна. Наистина е подобрен слайда - убедих се. В момента се набъхва с програми и инфо. Току що му качих Рут 66 и по-късно като съм на открито ще го тествам /това е същия който ползвах на н95/ Дисплея наистина е уникален, качих му Ротейт ми и при завъртване автоматично се обръща като при IPhone. Въпросната програма вземете от тук но трябва да се подпише.
http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=497514#497514
Като натрупам повече впечатления ще пиша пак.
Пожелавам му го на всеки този телефон - голям кеф е