N95 8GB
-
- Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01
Re: Nokia N95 8GB
Защто не ти харесва звука на Н95 8ГБ ??? Какво има толкова в него ?? Аз мисля че мн хубаво звучи.
Нищо му няма на звука. Иска микро hi-fi система да мъкне в джоба си. Търсят кусури само.
Всеки с нуждите си. Ицо е аудиофил все пак, никога няма да бъде задоволен докрай от страна на звука. Аз пък не мога да си намеря смартфон с достатъчно удобна QWERTY клавиатура.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Днес ходих до Алфа Копи да питам кога ще го имам и каква ще му е цената, казаха ми около коледа на цена от 1385 лв.
Някой трябва да пита кога очакват N82,ще е интересно да се разбере колко време ще го забавят в България докато се появи в официална продажба.
"Нищо му няма на звука. Иска микро hi-fi система да мъкне в джоба си."
Да, затова се замислям дали да не изчакам наследника на N91. Но не съм отписал N95 8gb напълно. Не му е лош звука, горе долу на нивото на iPod Nano е. Но трябва да имаш предвид, че хубавите слушалки разкриват доста недостатъци на звука и човек става по-критичен. Освен това, аудио жака му е отстрани, което е малко неудобно.
Да, затова се замислям дали да не изчакам наследника на N91. Но не съм отписал N95 8gb напълно. Не му е лош звука, горе долу на нивото на iPod Nano е. Но трябва да имаш предвид, че хубавите слушалки разкриват доста недостатъци на звука и човек става по-критичен. Освен това, аудио жака му е отстрани, което е малко неудобно.
Това телефонче до коледа на каква цена ще бъде?
Знае ли някой каква ще е цената към коледа?(тоест ще има ли някакви промоции за този телефон)
Ок Благодаря, изтеглих го и малко по-кусно ще го пробвам дано тръгне.
Сега забелязвам и друг проблем всеки път като се опитам да влезна в интернет или да си чекна пощата телефона забива. Имаш ли някакви наблюдения за какво може да иде реч???
Сега забелязвам и друг проблем всеки път като се опитам да влезна в интернет или да си чекна пощата телефона забива. Имаш ли някакви наблюдения за какво може да иде реч???