N95 8GB
Re: Nokia N95 8GB
Извинявай ама не те разбрах за какъв телефон говориш - за нормалния N95 или нещо друго, а ми стана интересно, каква радост те е обхванала?
Кой (price plan) ползваш "pay as u talk " или "pay montlhy" ? Я драсни един смс на:
0771 706 7171
0771 706 7171
А как става въпросното подписване???
Е вече го пробвах и не ства няма никаква промяна. Отново префвърля само данните от СИМ.
Имаш ли други идеи??
Имаш ли други идеи??
Буза е за човек който не може да го настрои и ползва. При така поставени нещата не виждам с какво томтом ще ти реши проблемите. Аз ползвам Рут66 и карта за източна европа която е от юли 2007. Ако мислиш, че картите на томтом ще са по-подробни, жестоко се лъжеш. Все още никой не взима БГ на сериозно. Може и да малко по-подробна но то ще е незначително. В момента в който томтом е наличен ща го пробвам и дано да бъда опроверган и картите да са по-подробни за източна европа и в частност БГ
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Къде го има 1260 лева???
Пич, ти си болен на тема Nokia N95 8GB. Само, че май ще се ориентираш към следващата версия на Н 9....Като го разгледаш още два-три пъти и докато чакаш да му падне още цената, което ще става разбира се,ще прочетеш, че предстои след няколко месеца да излезе Н 9.. и ще се откажеш. Преди да си купиш ако все пак го направиш Nokia N95 8GB ще те посъветвам да помолиш някой да ти качи 4 гб снимки, филми и клипове на телефона и тогава сравнявай, колко бързо го отварят н 95 и Nokia N95 8GB. От сравнението, което си направил излиза, че флагманът на Нокия досега Н95 просто е бил едно жалко трабантче в сравнение с новата лимузина.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 18 ное 2007, 14:29
apolon25 съм.
"От сравнението, което си направил излиза, че флагманът на Нокия досега Н95 просто е бил едно жалко трабантче в сравнение с новата лимузина."
gog73
не съм болен а съм възхитен от N958GB и се постарах да му направя едно кратко описание за преимуществата му пред стария N95.
N95 за времето когато беше анонсиран си беше най доброто флагмана на Nokia ,
но както винаги става при техниката идва нова година и с нея подобрения в телефоните.
Ето ти набързо и накратко фактите:
Много по добър дисплей и покритие на корпуса на телефона,подобрен слайдер механизъм а да не говорим за бързина на работа на телефона просто е уникална за първи път виждам такава при телефон!
По добра батерия съвсеем ново меню което нямах време да разгледам обстойно ...
малко ли ти се стррува всичко това?
направих си труда да видя с какво количество снимки и клипове е N95 8GB който разгледах и видях че е с 1 GB памет качена информация а няма абсолютно никакво забавяне на телефона в сравнение с стария N95 а да не говорим за моя N93:)
Телефона опредлено е "Шедьовара при телефоните" и смело мога да заявя че няма нищо общо със стария N95!
Мисля да го закупя края на Януари след като минат новогодишните празници и цените започнат да падат. До тогава ако от Nokia анонсират нещо по добро и се появи до 1-2 месеца ще чакам него но ако не се появи мисля да си закупя N95 8GB .
За мен това е телефона с главно Т за момента.
Цената му пада и то учудващо добре като се има предвид че N95 1 месец след пускането му по магазините беше на цена 1500 лв а 1200 беше след 3 месеца.
Тзо го пуснаха на 15.10.2007 и сега 18.11.2007 вече може да се намери от сериозен вносител на телефони на цена окло 1200 лева което е много добре и предполага че след нова година ще е на цена под 1000лева което ще е много добре за този клас телефон.
Телефона който разгледах беше с качени 1 Gb снимки и клипове направих си труда да го разгледам добре за качената информация в него и нямаше абсолютно никакаво забавяне при работата с телефона. На стария му трябваха няколко секунди за да отвори добре и ясно снимките при отварянето на галерията,докато при този това става за части от секундата да кажем 1/3 от секундата,което си е изключително постижение.
Който не вярва да отиде до магазините и да ги сравни как работят стария и новия модел телефони!
"От сравнението, което си направил излиза, че флагманът на Нокия досега Н95 просто е бил едно жалко трабантче в сравнение с новата лимузина."
gog73
не съм болен а съм възхитен от N958GB и се постарах да му направя едно кратко описание за преимуществата му пред стария N95.
N95 за времето когато беше анонсиран си беше най доброто флагмана на Nokia ,
но както винаги става при техниката идва нова година и с нея подобрения в телефоните.
Ето ти набързо и накратко фактите:
Много по добър дисплей и покритие на корпуса на телефона,подобрен слайдер механизъм а да не говорим за бързина на работа на телефона просто е уникална за първи път виждам такава при телефон!
По добра батерия съвсеем ново меню което нямах време да разгледам обстойно ...
малко ли ти се стррува всичко това?
направих си труда да видя с какво количество снимки и клипове е N95 8GB който разгледах и видях че е с 1 GB памет качена информация а няма абсолютно никакво забавяне на телефона в сравнение с стария N95 а да не говорим за моя N93:)
Телефона опредлено е "Шедьовара при телефоните" и смело мога да заявя че няма нищо общо със стария N95!
Мисля да го закупя края на Януари след като минат новогодишните празници и цените започнат да падат. До тогава ако от Nokia анонсират нещо по добро и се появи до 1-2 месеца ще чакам него но ако не се появи мисля да си закупя N95 8GB .
За мен това е телефона с главно Т за момента.
Цената му пада и то учудващо добре като се има предвид че N95 1 месец след пускането му по магазините беше на цена 1500 лв а 1200 беше след 3 месеца.
Тзо го пуснаха на 15.10.2007 и сега 18.11.2007 вече може да се намери от сериозен вносител на телефони на цена окло 1200 лева което е много добре и предполага че след нова година ще е на цена под 1000лева което ще е много добре за този клас телефон.
Телефона който разгледах беше с качени 1 Gb снимки и клипове направих си труда да го разгледам добре за качената информация в него и нямаше абсолютно никакаво забавяне при работата с телефона. На стария му трябваха няколко секунди за да отвори добре и ясно снимките при отварянето на галерията,докато при този това става за части от секундата да кажем 1/3 от секундата,което си е изключително постижение.
Който не вярва да отиде до магазините и да ги сравни как работят стария и новия модел телефони!
не ми е ясно как правиш сравнения с нещо което никога не си имал,всеки ден чета туи си купя онуи си купя ,че купи го наи накрая да кажеш как е.
В моа има точно 5,3 ГБ инфо към момента в който ти пиша. И имам СВОБОДНА ОПЕРАТИВНА ПАМЕТ на разположение на потребитела от 90МБ!!!! Ти занеш ле а какво иде реч или просто си пишеш. Повярваю ми - единственото общо нещо между н95 и н958гб е част от имет /н95/ нищо друго. Дори и интерактивното меню ням нищо общо. Телефона се държи перфектно със заети 5,3 гб памет. И най вече че по време на броузване хич не се задъхва в предвид голямата оперативна памет която е на разположение на потребителя. За сега само добри думи за всичко. WI-FI си подържа без проблем "g" стандарта и просто лети, особенно при даунлоуд. Чакам да добия впечатления от батерията но все още не си е достигнала максималния капацитет. Ще стане след няколко цикълна на заряд-разряд. А и в началото ще е сбуктивно защото постоянно ръчкам нещо по него........
Просот получаваш дашевен оргазъм при работа с този телефон. N-GAGE конзолата е прекрадна. Работата с текстови документи е вемероятоно удоволствие в предвид големия и ярък дисплей и добрата оперативна памет. За мен бингото е именно оперативната памет и двуядрения процесор тип "11" в телефона.
Просот получаваш дашевен оргазъм при работа с този телефон. N-GAGE конзолата е прекрадна. Работата с текстови документи е вемероятоно удоволствие в предвид големия и ярък дисплей и добрата оперативна памет. За мен бингото е именно оперативната памет и двуядрения процесор тип "11" в телефона.