N95
Re: Nokia N95
www.series60v3.com тука има малко игри.
Здравеите,някои можели да ми каже как да си настроя тел,като го завъртиш на дясно или ляво тои сам да се сменя,но когато е с бг.меню?
Здравеите,някои можели да ми каже как да си настроя тел,като го завъртиш на дясно или ляво тои сам да се сменя,но когато е с бг.меню?
a be hora kakav e toq licenz kaito trqbva da imam za da mi raboti GPS_sa HELP
licenz za da moga da polzvan navigaciqta samo moga da mu zadam ot to4ka do to4ka no ni6to iska mi licenz puska mi samo demo ina4e me sledi kata se dvija iz stara zagora no ne mi dava imina na ylici koq versiq da izteqlq.ina4e imam imena na golemite gradove HELP
trqbva da plati6 licenz no taka ili ina4e v balgariq navigaciqta ne raboti az go probvah i mi izpisa sorry no v tozi region ne se podarja navigaciq
Здрасти на всички, дайте моля Ви акъл откъде е най-добре да си купя нов N95.., да го поръчам он-лайн (от къде) или от магазин..?
-
- Регистриран: 26 апр 2006, 12:23
Вероятно под лиценз разбират абонамент.Цените са различни в зависимост от това за кои региони искаш да ползваш навигацията.За Германия,Австрия и Швейцария(щото там движа) ми иска около 80 евро за 3 години.